LIFESTYLE

«Βόμβα» στην εγχώρια showbiz – Ο Ρουβάς θα ερμηνεύσει «Άξιον Εστί» – Οι πρώτες αντιδράσεις, τι λέει ο ίδιος(βίντεο)

Σαν «βόμβα» έπεσε στο εγχώριο καλλιτεχνικό στερέωμα η είδηση της συμμετοχής του Σάκη Ρουβά στο λαϊκό ορατόριο «Αξιον Εστί», προς τιμήν του Μίκη Θεοδωράκη, προκαλώντας όπως ήταν αναμενόμενο ποικίλες αντιδράσεις.

Η επιλογή να ερμηνευθεί το λαϊκό ορατόριο, «Άξιον Εστί», από τον Σάκη Ρουβά σε συναυλία στη Νέα Σμύρνη, προς τιμή του Μίκη Θεοδωράκη, δημιούργησε νέα «στρατόπεδα» ανάμεσα στους διαφωνούντες και τους συμφωνούντες.

O τραγουδιστής από την πλευρά του απαντά: "Η συμμετοχή μου στο μουσικό αφιέρωμα για τα 90 χρόνια του Μίκη Θεοδωράκη, του σημαντικότατου Έλληνα συνθέτη είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για μένα. Η ερμηνεία του "Άξιον Εστί" είναι ένας σταθμός για τη μουσική μου πορεία, μια μουσική πρόκληση που με συνεπαίρνει και με εξελίσσει".

Ο Σάκης Ρουβάς εκφράζει τις ευχαριστίες προς τον Δήμο της Νέας Σμύρνης και τον μαέστρο Θεόδωρο Ορφανίδη λέγοντας: "Με προσκάλεσαν να λάβω μέρος σε αυτόν τον εορτασμό και να δώσω το δικό μου ερμηνευτικό αποτύπωμα στο μυθικό αυτό έργο των Μίκη Θεοδωράκη και Οδυσσέα Ελύτη".

Φυσικά ο σχολιασμός ξεκίνησε νωρίς το πρωί με τον  Γιώργο Λιάγκα να αναφέρει:

«Θα στηθεί νέο δικαστήριο στην Ελλάδα, είναι το μόνο βέβαιο. Ο Ρουβάς και ο Καφίρης που είναι μάνατζέρ του ήξερε πολύ καλά ότι αυτό το πράγμα θα προκαλέσει, θα ξεσηκώσει σάλο αντιδράσεων». 

«Το θέμα είναι με τον Ρουβά ότι το σταριλίκι του είναι πάνω από την καλλιτεχνική του διάσταση. Είναι πιο πολύ σταρ από ότι είναι τραγουδιστής. Είναι πιο πολύ σταρ από ότι ηθοποιός. Είναι το σταριλίκι που είναι πάνω από τον Ρουβά» δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας. 

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "To Πρωινό":

 

πηγή: Τα Νέα – enikos.gr

Διαβάστε σχετικά: