ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Πάγωσε» η Ελλάδα με το φρικιαστικό θάνατο της 4χρονης Άννυς – Στον εισαγγελέα ο πα-(τέρας)

Το χαμόγελο της 4χρονης Άννυς έσβησε με τον πιο φρικιαστικό και αποτρόπαιο τρόπο, από τα χέρια του ίδιου της, του πατέρα. Πριν προλάβει να αντιληφθεί το δώρο της ζωής, το μικρό αγγελούδι «έφυγε» εξαιτίας της ζήλιας που ένιωθε ο 27χρονος, για τη σύντροφό του, όπως ισχυρίζεται τώρα και μετά από αλεπάλληλες αντιφάσεις και ψέμματα.

Αυτό ήταν το κίνητρο που, σύμφωνα με την αστυνομία, όπλισε ο χέρι του 27χρονου όχι μόνο να σκοτώσει το ίδιο το σπλάχνο του, αλλά να το τεμαχίσει, να το βράσει και μετά, μαζί με φαγητό, να πετάξει τα κομμάτια του στα σκουπίδια και στην τουαλέτα. Ήθελε να εξαφανίσει κάθε ίχνος. Χωρίς πτώμα, δεν υπάρχει έγκλημα. Όλα υπολογισμένα μέχρι τέλους. 

Στον ανακριτή για να λογοδοτήσει για το αποτρόπαιο έγκλημά του, τη δολοφονία του ίδιου του παιδιού του,οδηγείται σήμερα ο Στάνισλαβ Μπακαρντζίεβ. 

Στην ομολογία του στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής αρνείται πως σκότωσε το παιδί αλλά παραδέχεται πως όταν ξύπνησε, μετά από χρήση ναρκωτικών και το βρήκε νεκρό, δίπλα του, μέσα στα αίματα, το τεμάχισε και προσπάθησε να το εξαφανίσει για να μην τον θεωρήσει η 25χρονη σύζυγός του ανίκανο και τον εγκαταλείψει οριστικά για να φύγει στη Γερμανία. 

Οι λεπτομέρειες που αποκάλυψε κατά την ομολογία του, σόκαραν ακόμη και τους αστυνομικούς, που πολλά έχουν δει κι έχουν ακούσει εδώ και χρόνια. Περιγράφουν τον τρόπο θανάτου του κοριτσιού ως αποκρουστικό. 

Ενόψει και της επίσης ενημέρωσης για το απεχθές έγκλημα, αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «μόνο το 10% των όσων έχουν συμβεί βγήκαν στη δημοσιότητα. Τα όσα θα αποκαλυφθούν θα συγκλονίσουν το πανελλήνιο», κάνοντας, παράλληλα, λόγο «για το πιο απεχθές και φρικαλέο έγκλημα του αιώνα…».

Διαβάστε σχετικά: