ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες: Η δολοφονία της 4χρονης έγινε 8 ή 9 Απριλίου – Βίντεο

Σύμφωνα με τα όσα ανάφερε ο διοικητής της ασφάλειας Αττικής πριν από λίγο, η δολοφονία της μικρής Άννυ, έγινε 8-9 Απριλίου.

Συγκλονισμένη είναι όλη η Ελλάδα από τις ραγδαίες εξελίξεις στο ειδεχθές έγκλημα με τη δολοφονία της μικρής Άννυ από τον πατέρα της.

Φως στις φρικιαστικές συνθήκες κάτω από τις οποίες συντελέστηκε το έγκλημα στη Μιχαήλ Βόδα αναμένεται να ρίξει  η ΕΛ.ΑΣ.

Οι αστυνομικοί υπολογίζουν ότι το φρικτό περιστατικό έγινε κοντά στο Πάσχα, όταν η μητέρα έλλειπε στη Γερμανία. Όταν αυτή επέστρεψε, ο πατέρας είπε ότι η Άννυ εξαφανίστηκε και στη συνέχεια μαζί απευθύνθηκαν στο Χαμόγελο του Παιδιού, όταν εκδόθηκε και το Amber Alert στις 21 Απριλίου.

Η συνέντευξη τύπου στη ΓΑΔΑ για τη δολοφονία της 4χρονης: 

Ο 27χρονος πατέρας της, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν χθες στα δημοσιογραφικά γραφεία τεμάχισε και κατόπιν έβρασε το πτώμα της τετράχρονης κόρης του, καθώς και η μητέρα της έχουν συλληφθεί. 

Και όχι μόνο σκότωσε το παιδί, αλλά έκανε τα πάντα για να εξαφανίσει το άψυχο κορμάκι του. "Ο τρόπος με τον οποίο εξαφάνισε το πτώμα του παιδιού ήταν τόσο ιδιαίτερος, που το μετέφερε σε κάποια σημεία πως ήταν ανθρώπινο μέλος" είπε ο ταξίαρχος της αστυνομίας που έκανε τις ανακοινώσεις για την ανατριχιαστική υπόθεση, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις πληροφορίες πως ο κατηγορούμενος τεμάχισε το άψυχο κορμάκι της Άννυ και στη συνέχεια το μαγείρεψε με τέτοιο τρόπο ώστε δεν μπορούσε κανείς να καταλάβει ότι επρόκειτο για ανθρώπινα μέλη. 

Η αστυνομία εκτιμά πως είναι αδύνατο να βρεθεί η σορός του παιδιού.

Ο κατηγορούμενος απολογείται χωρίς την παρουσία δικηγόρου, καθώς ο συνήγορός του παραιτήθηκε τις προηγούμενες μέρες εξαιτίας των αντιφάσεων που προέκυψαν κατά τις προανακριτικές καταθέσεις του στην αστυνομία.

Διαβάστε επίσης: