LIFESTYLE

Ελεονώρα Μελέτη : Πρέπει να ελέγξω λιγάκι την τεστοστερόνη μου

Μπορεί παλαιοτέρα να ήταν σε αντίπαλα στρατόπεδα και ζώνες, αλλά όπως φαίνεται στην πράξη, η Ελεονώρα Μελέτη κι η Ελένη Μενεγάκη δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν σε προσωπικό επίπεδο. Έτσι η πρώτη πήγε καλεσμένη για δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν στη δεύτερη και μίλησαν τόσο για την επαγγελματική της πορεία όσο και για την προσωπική της ζωή.

 

Όσον αφορά τη δημοσιότητα και το κατά πόσο άλλαξε τη ζωή της, η Ελεονώρα απάντησε:

«Είχα άλλη ζωή πριν από αυτό. Νομίζω ότι κι εσύ το έχεις βιώσει αυτό. Είναι απότομο το μεταβατικό κομμάτι από τη μία ζωή στην άλλη. Όλα έγιναν μέσα σε ένα απόγευμα. Ήταν όλα πάρα πολύ γρήγορα και ριζικά. Κατά τα άλλα, ήταν μια πάρα πολύ εξελίξιμη δεκαετία. Θεωρώ ότι δεν είμαι ίδια, όπως ήμουν πριν από αυτή τη δεκαετία, στις αρχές της και στα μέσα της. Δεν μπορώ να ξέρω τι θα γινόταν αν δεν είχα πάρει αυτή την πορεία. Θα ήταν ο δρόμος άλλος… Από τη στιγμή που πήρα αυτόν, διαμορφώθηκα με αυτά τα δεδομένα. Αλλά είχα πάρα πολύ γεμάτη ζωή. Γεμάτη από εμπειρία, ανθρώπους, καταστάσεις… Άλλαξα μέσα μου, εξελίχθηκα, αλλά μαζεύτηκα και πολύ. Εννοώ ότι αν είχα κάποια στοιχεία απομόνωσης, μοναχικότητας και μοναξιάς, αυτά τονώθηκαν. Αν είχα κάποια στοιχεία καχυποψίας και επιφυλακτικότητας, τονώθηκαν επίσης. Ταυτόχρονα αυτά με έκαναν να αναζητώ πιο αυθεντικά πράγματα στη ζωή. Είτε σε σχέση με τους ανθρώπους, γιατί γνώρισα πολλά πρόσωπα. Και δεν εννοώ άτομα, εννοώ τα διαφορετικά πρόσωπα που είδα σε ανθρώπους, που με τρόμαξαν, με πλήγωσαν, με έκαναν να φοβηθώ. Μέσα από αυτό, εκτίμησα και τι πάει να πει να έχεις ωραίες, αληθινές, ουσιαστικές σχέσεις με ανθρώπους που είναι δίπλα σου. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Αυτές είναι αρκετές, αλλά από τον χώρο ελάχιστες.

Για την προσωπική της ζωή δε είπε χαρακτηριστικά:

«Τις προάλλες συνειδητοποίησα κάτι στις σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων. Ένας είναι ο άντρας μέσα σε μια σχέση, δεν μπορεί να είναι δύο. Και ο αντρικός ρόλος ανήκει στον άντρα. Στις σχέσεις πρέπει να ελέγξω λιγάκι την τεστοστερόνη μου. Αλλιώς, δεν γίνεται… Ήμουν έτσι πάντα, έφτασα στο peak μου πέρυσι. Μέσα από τις πράξεις κατάλαβα ότι ο άντρας πρέπει να είναι το αρσενικό. Δεν γίνεται αλλιώς. Και με μεγάλη προσπάθεια προσπαθώ να το κοντρολάρω. Δεν το έχω ακόμα στη φύση μου».

πηγή : tff.gr