ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετωπική Δένδια – Σαμαρά: Η Ν.Δ. θα γίνει αδιάφορος πόλος

Πληθαίνουν οι επιθέσεις γαλάζιων στελεχών στο πρόσωπο του Α. Σαμαρά που του χρεώνουν όχι μόνο την ήττα στις εκλογές αλλά και την αδυναμία της ηγεσίας να χειριστεί την επόμενη μέρα και να προχωρήσει σε δραστικές αλλαγές ώστε να κερδίσει και πάλι την στήριξη των ψηφοφόρων. 

 

«Δεν είμαστε γοητευτικοί» δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ Νίκος Δένδιας σε συνέντευξή του στον Real Fm με αφορμή τα αποτελέσματα των πρόσφατων δημοσκοπήσεων που εμφανίζουν το κόμμα του με μειωμένα ποσοστά.

Όπως εξήγησε, «Δεν είμαστε γοητευτικοί. Οχι απλώς δεν είμαστε γοητευτικοί, αλλά έχει χειροτερέψει κατά πολύ η μέτρησή μας μετά τις εκλογές. Αυτό, δυστυχώς, ήταν και αναμενόμενο και προαναγγελθέν από μερικούς από εμάς. Γιατί; Γιατί δεν κάναμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε». 

Και πρόσθεσε:

«Όταν χάνεις, ποιος είναι ο κριτής μας; Ο λαός. Ο λαός μας απέρριψε. Μας βαθμολόγησε πάρα πολύ κακά στις εκλογές. Μπορεί να είχε δίκιο ο λαός, μπορεί να είχε άδικο ο λαός, αλλά αυτός είναι το “αφεντικό”.

Τι θα έπρεπε να κάνουμε εμείς όταν το “αφεντικό” μας απέρριψε την πρόταση που του καταθέσαμε; Να δούμε τι κάναμε λάθος, μέχρι εκείνη τη στιγμή, γιατί εμείς διαχειριζόμασταν την εξουσία και να επανατοποθετηθούμε με μια πιο φρέσκια πρόταση την οποία η ελληνική κοινωνία να μπορεί να τη βαθμολογήσει θετικά.

Εμείς δεν κάναμε τίποτα από αυτά. Εμείς αυτό το οποίο κάναμε είναι ότι: “είπαμε ότι κρατήσαμε και κατά συνέπεια δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε κάτι».