ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εντονη αντιπαράθεση Στρατούλη – Μητσοτάκη για το δημοψήφισμα- ΒΙΝΤΕΟ

Σφοδρή λεκτική αντιπαράθεση είχαν το πρωί ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

 

 

«Το πραγματικό δίλημμα και διακύβευμα είναι αυτό που λέει το ψηφοδέλτιο δηλαδή υπάρχει ένα πακέτο των δανειστών, είναι ανθρωποκτόνο, είναι βάρβαρο, συνεχίζει τα μνημόνια και την καταστροφή και καλούμε τον ελληνικό λαό να το απορρίψει. Και δίνουμε αυτή τη μάχη», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κ. Δ. Στρατούλης στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα mega».

«Η τραγωδία που ζούμε σήμερα είναι αποτέλεσμα ενός άβουλου πρωθυπουργού ο οποίος επέλεξε να διχάσει τον ελληνικό λαό επειδή δεν ήθελε να διχάσει το κόμμα του», είπε ο κ. Κυρ. Μητσοτάκης που έκανε αναφορά στη δήλωση του Ευ. Τσακαλώτου ότι η κυβέρνηση πήγε σε δημοψήφισμα επειδή η συμφωνία εφόσον υπογραφόταν δεν θα περνούσε από τη Βουλή.

«Και μόνο που βλέπει ο ελληνικός λαός ποιοι τον καλούν για ΝΑΙ, λειτουργεί αντίθετα», σχολίασε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης.

«Επομένως, βλέπει όλες τις δυνάμεις του οικονομικού και πολιτικού κατεστημένου, που οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή, ταπείνωσαν τη χώρα και φτωχοποίησαν το λαό να του λένε ΝΑΙ. Μα είναι δυνατόν; Και μόνο που ακούει αυτούς να λένε ΝΑΙ, προγκάει, πάει πέρα και λέει: Ε, όχι. Καλύτερα να πεθάνω όρθιος, παρά αυτούς οι οποίοι με κατέστρεψαν», σχολίασε ο κ. Στρατούλης.

«Καλύτερα να πεθάνω όρθιος. Να κρατηθεί παρακαλώ αυτή η φράση. Να κρατηθεί, να απομονωθεί. Αυτό εκπέμπετε κύριε Στρατούλη», απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαβάστε επίσης: