ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Βουτιά θανάτου» για 33χρονο αεροπόρο

Νεκρός ανασύρθηκε στις 8 σήμερα το πρωί, ένας άνδρας ηλικίας 33 χρονών, που μια ώρα νωρίτερα, έπεσε με το αυτοκίνητό του, στη θαλάσσια περιοχή Πλάκες, με αποτέλεσμα το όχημα να φτάσει σε βάθος περίπου 20 μέτρων και ο ίδιος να εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητο και να πνιγεί.

 

 

 

 

Ο λόγος για τον Νικόλαο Απ. Σγούρα, 33 χρονών, μόνιμο στην Πολεμική Αεροπορία, που υπηρετούσε στο ΑΤΑ Λάρισας, που πιθανόν έθεσε τέρμα στη ζωή του, επιλέγοντας αυτό τον τρόπο, καθώς διερχόμενοι οδηγοί τον είδαν στις 7 το πρωί, ενώ κατευθυνόταν με το αυτοκίνητό του προς Αγριά, να κόβει δεξιά του δρόμου, με ταχύτητα και να καταλήγει στη θάλασσα. Το αυτοκίνητο (μάρκας Toyota Yaris), έφυγε στη θάλασσα στις Πλάκες, στην αγκάλη Ευγενίας Ρηγώνη, που είχε χάσει τη ζωή της η νεαρή λιμενικός σε τροχαίο το 2002, λίγο πριν την ΑΓΕΤ.

Οι οδηγοί ενημέρωσαν άμεσα το Λιμεναρχείο Βόλου και επί τόπου πήγαν το πλωτό σκάφος του Λιμεναρχείου Βόλου με ιδιώτη δύτη και υπηρεσιακό αυτοκίνητο με άνδρες, από ξηράς, ενώ κλήθηκε και η εθελοντική ομάδα Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, που πήγε επί τόπου με φουσκωτό σκάφος και τρία άτομα, για να συνδράμουν στις έρευνες.

Στις 8 το πρωί, μια ώρα μετά το τραγικό γεγονός, ο ιδιώτης δύτης εντόπισε τον νεαρό οδηγό εγκλωβισμένο στη θέση του οδηγού και τον ανέσυρε στην επιφάνεια.

Διαβάστε επίσης: