ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γνωστός μετεωρολόγος της ΕΡΤ κατεβαίνει στις εκλογές με τον Λεβέντη

Στον πολιτικό στίβο κατεβαίνει μετεωρολόγος των Δελτίων Καιρού της ΕΡΤ, ο οποίος με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε την ένταξή του στην Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη.

 

 

«Η καθαρότητα των θέσεων του, οι προβλέψεις του οι οποίες εκ των υστέρων δικαιώθηκαν πανηγυρικά και κυρίως η αρτιότητα των προτάσεών του με οδήγησαν στην ένταξή μου στον συγκεκριμένο χώρο», τονίζει ο Γιάννης Καλλιάνος, στην ανακοίνωσή του, αιτιολογώντας την απόφασή του.

H ανακοίνωση

«Φίλες και φίλοι,

Τα τελευταία χρόνια θεωρώ ότι η μεταξύ μας σχέση έχει περάσει από τη φάση του κοινού μας ενδιαφέροντος για τον καιρό, και την πρόγνωσή του, στη φάση των πραγματικών ανθρώπινων σχέσεων.

Με πολλούς φίλους έχουμε τακτική επικοινωνία, με αρκετούς είχα κατ' ιδίαν συναντήσεις συζητώντας από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα ζητήματα.

Μοιραία αυτές οι συνομιλίες περιστρέφονται γύρω από τη δεινή θέση στην οποία βρίσκεται η πατρίδα μας.

Πάντοτε θεωρούσα την πολιτική ένα απαιτητικό πεδίο το οποίο δεν τύγχανε της αρμόζουσας εκπροσώπησης, λόγω κυρίως ενός συστήματος που εξέθρεψε ο παλαιοκομματισμός με τη συνεπικουρία των Μέσων Ενημέρωσης.

Θύμα αυτής της συμπαιγνίας υπήρξε κι ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Η καθαρότητα των θέσεων του, οι προβλέψεις του οι οποίες εκ των υστέρων δικαιώθηκαν πανηγυρικά και κυρίως η αρτιότητα των προτάσεών του με οδήγησαν στην ένταξή μου στον συγκεκριμένο χώρο.

Επικοινωνώ μαζί σας, όπως άλλωστε σας έχω συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, για να σας ανακοινώσω αυτή μου την απόφαση προκειμένου να εγκαινιάσουμε έναν εποικοδομητικό πολιτικό διάλογο.

Σας ευχαριστώ. Αγάπη να υπάρχει, στα εύκολα και στα δύσκολα.

Με εκτίμηση,

Καλλιάνος Ιωάννης,

Απόφοιτος Μαθηματικού τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών

M.sc Μαθηματικά των Φυσικών και Βιομηχανικών Εφαρμογών

M.sc Μετεωρολογίας

M.sc Πληροφοριακά Συστήματα και Δίκτυα Υπολογιστών»

Διαβάστε επίσης: