ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Έκρηξη» Κωνσταντοπούλου στη Βουλή- Σφοδρά «πυρά» εναντίον Τσακαλώτου, Φλαμπουράρη, Φίλη

Σκληροί τόνοι από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά του υπουργού Οικονομκών Ευκλείδη  Τσακαλώτου για τα σχόλια περί «Ζωής θέλοντος», το οποίο μάλιστα σημείωσε ότι είναι λάθος ελληνικά. Την ίδια ώρα η πρόεδρος της Βουλής έκανε λόγο για στοχοποίηση με «νεο-αυριανικές» μεθόδους. 

 

«Από την Τρίτη στοχοποιήσατε εμένα προσωπικά» είπε και πρόσθεσε ότι δεν εξηγήσατε για την προσωπική επίθεση που μου κάνατε και δεν εξηγήσατε τον αντιδημοκρατικό τρόπο που προωθείτε. 

Επικαλέστηκε μάλιστα το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Kontra News, το οποίο την στοχοποιεί, αλλά και προηγούμενα πρωτοσέλιδα της ίδιας εφημερίδας που επιτίθενται στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η κ. Κωνσταντοπούλου χαρακτήρισε ως απαράδεκτους τους υπαινιγμούς ότι όποιος αντιτίθεται στο «κατεπείγον» είναι σύμμαχος των εχθρών της χώρας. Αναφερόμενη στην εισαγωγή του νομοσχεδίου στη Βουλή σημείωσε ότι «δεν υπήρξε καμία εξήγηση από τον υπουργό σχετικά με αυτόν τον αιφνιδιασμό».

Απευθυνόμενη στον κ. Τσακαλώτο, η πρόεδρος της Βουλής τόνισε: «Πώς τολμάτε να αποδίδετε δόλο σε προέδρους επιτροπών της Βουλής και στην πρόεδρο της Βουλής που προσπαθούν να περιφρουρήσουν τη διαδικασία στη Βουλή;».

Αναφερόμενη και στα όσα είπε ο κ. Φλαμπουράρης περί Φρόιντ είπε πως «τα εργαλεία της ψυχιατρικοποίησης και της αποδόμησης της προσωπικότητας είναι εργαλεία που χρησιμοποίησαν τα πιο απολυταρχικά καθεστώτα και αυτοί από τους οποίους υπέφερε η Αριστερά. Γιατί ξεκινήσατε αυτή την στοχοποίηση πώς τολμάτε να στοχοποιείτε την Πρόεδρο της Βουλής».

Παράλληλα, επιτέθηκε και στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη, τον οποίο κατηγόρησε ότι πρωτοστάτησε στην προσπάθεια να συγκληθεί η διάσκεψη των προέδρων της Βουλής, χωρίς την ίδια.

Απαντώντας αμέσως μετά ο Νίκος Φίλης είπε ότι δημιουργεί μεγάλα θεσμικά προβλήματα ο ισχυρισμός της Κωνσταντοπούλου ότι στοχοποιείται.

Διαβάστε επίσης: