ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεϊμαράκης: Ο Τσίπρας ψάχνει δικαιολογίες για να μην συνεργαστεί – Βίντεο

Την εκτίμηση πως μετά τις εκλογές θα υπάρξει κυβέρνηση συνεργασίας, διατύπωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. 

 

 

 

 

«Καταλαβαίνω να μη θέλει να συνεργαστεί με εμάς, αλλά πρέπει να μας εξηγήσει το γιατί. (…) Μπορεί τη Δευτέρα ο κ. Τσίπρας να παραιτηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ εάν είναι δεύτερος και με χαμηλά ποσοστά, γι' αυτό δεν κλείνει το ενδεχόμενο συνεργασίας. Πριν από εβδομάδες εάν μου λέγαν ότι θα είμαστε πρώτοι δεν το πίστευα, τώρα είναι πολύ πιθανό. Δεν είναι κάτι στατικό η πολιτική» είπε χαρακτηιστικά ο κ. Μεϊμαράκης και συνέχισε:

Εάν μας ζητήσει ο κ. Τσίπρας για συνεργασία, θα δεχθούμε. Έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να βάλουμε το εθνικό συμφέρον πάνω από το κομματικό. Ο κ. Τσίπρας θα μπορούσε να συζητήσει για συνεργασίες από τις διερευνητικές εντολές. Γιατί πήγε σε εκλογές; 

«Ο κ. Τσίπρας έχει τους 53 που λένε στα κείμενά τους ότι δεν θα ψηφίσουν τουςεφαρμοστικούς νόμους. Έχει αυτούς που ψήφισαν παρών, άρα εκ των πραγμάτων θα έρθει σε εμάς για συνεργασία» είπε. 

Διαβάστε επίσης: