LIFESTYLE

«Δεν χωρίζω, και…αρχίζω μηνύσεις» απαντά η Ελληνίδα δημοσιογράφος στις φήμες περί διαζυγίου

Mε τη λιτή φράση «Δεν χωρίζω με τον Γιουνάλ και έχει ήδη αρχίσει να στέλνει εξώδικα, τα οποία θα ακολουθήσουν μηνύσεις για το… διαζύγιο», η Ελληνίδα δημοσιογράφος εκμυστηρεύθηκε σε φίλη της, από τη Νέα Υόρκη όπου βρισκόταν, ότι ο θόρυβος που ξεσήκωσε το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας «Sabah» θα έχει και το ανάλογο τίμημα στα δικαστήρια.

 

 

 

 

Ο βαθύπλουτος σύζυγός της και πρώην πρόεδρος της Γαλατά Σαράι, Γιουνάλ Αϊσάλ, είναι έξαλλος με τη σωρεία των αναπαραγωγών και την έκταση που πήρε το υποτιθέμενο διαζύγιό του, ειδικά στην Ελλάδα, λόγω της Φανής Γραμματικόγιαννης. Τα νέα βρήκαν το ζευγάρι στη Νέα Υόρκη εντελώς ξαφνικά και χρειάστηκε να μιλήσουν με δεκάδες συγγενείς και φίλους πριν ο επιχειρηματίας κινηθεί νομικά εναντίον της «Sabah». Ηδη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «F» και της Σάσας Σταμάτη, στάλθηκε το πρώτο εξώδικο στην τουρκική εφημερίδα, με το οποίο ο επιχειρηματίας απαιτεί επανόρθωση και διάψευση στο ίδιο μέγεθος με το επίμαχο δημοσίευμα και με ίδιο χτύπημα στην πρώτη της σελίδα.

Αν η εφημερίδα δεν συμμορφωθεί, θα ακολουθήσει, σύμφωνα με το πολύ στενό περιβάλλον του ζευγαριού, αγωγή ύψους 2.000.000 ευρώ, την οποία, αν κερδίσουν, θα μοιράσουν, με βάση τα όσα ακούγονται από πολύ δικούς τους ανθρώπους, σε φιλανθρωπίες.  Σύμφωνα με τις δηλώσεις της κυρίας Φανής Γραμματικόγιαννη στη φίλη της, η σχέση της με τον σύζυγό της είναι εξαιρετική, ενώ το ζευγάρι όχι μόνο δεν έχει χωρίσει αλλά ταξίδεψε στη μητρόπολη του κόσμου με πολύ καλή διάθεση, ανύποπτο για τη θύελλα που θα ξέσπαγε στη ζωή του εξαιτίας ενός πρωτοσέλιδου.

Ο Τούρκος μεγιστάνας αναστατώθηκε πάρα πολύ με την επίθεση που δέχτηκε η οικογενειακή του γαλήνη, ειδικά όταν διαπίστωσε ότι το θέμα αναπαράχθηκε ταχύτατα στο διαδίκτυο. Σύμφωνα, μάλιστα, με τα όσα εκμυστηρεύτηκαν άμεσα σε πολύ δικούς τους ανθρώπους, ήδη έχουν βάλει δικηγόρους για να ξεκινήσουν τις νομικές διαδικασίες, πρωτίστως κατά της εφημερίδας «Sabah» και του Τούρκου δημοσιογράφου που υπέγραψε το ρεπορτάζ.

«Είμαστε μια χαρά και δεν είναι αλήθεια τίποτα από αυτά», εκμυστηρεύθηκε σε οικεία της πρόσωπα η γνωστή δημοσιογράφος, που από την πρώτη μέρα αυτής της παραμυθένιας σχέσης κράτησε πολύ χαμηλούς τόνους. Προκαλεί, μάλιστα, ιδιαίτερη εντύπωση ότι ενώ στην Τουρκία η Ελληνίδα πρώην δημοσιογράφος τυγχάνει να είναι ιδιαίτερα αγαπητή, καθώς έχει αναλάβει και έντονη φιλανθρωπική δράση, η συγκεκριμένη εφημερίδα από την πρώτη στιγμή στάθηκε μόνο αρνητικά απέναντί της. Γράφει πάντοτε επικριτικά ρεπορτάζ όταν αναφέρεται στο πρόσωπό της, χωρίς η κυρία Γραμματικόγιαννη να έχει δώσει οποιοδήποτε δικαίωμα.

Talk of Istanbul!

Το υποτιθέμενο πλέον διαζύγιο ανάμεσα σε δύο ανθρώπους -το love story των οποίων παραπέμπει σε παραμύθι-, στη δική μας Φανή Γραμματικόγιαννη και στον πρώην πρόεδρο της Γαλατά Σαράι και πάμπλουτο επιχειρηματία Γιουνάλ Αϊσάλ, έγινε talk of the town αρχικά στους κοσμικούς κύκλους στην Κωνσταντινούπολη, αλλά τις τελευταίες ημέρες και στην Αθήνα. Ολα ξεκίνησαν από το δημοσίευμα της τούρκικης εφημερίδας «Sabah» που κυκλοφόρησε με τους ανάλογους πηχυαίους τίτλους. Πρόκειται, όπως γράφτηκε, για ένα πολύ «ηχηρό» διαζύγιο, ενώ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του γνωστού Τούρκου δημοσιογράφου Γκιοναϊντίν Γιαζαρλάριθ, είναι οριστικό και απασχολεί πλέον τους δικηγόρους των δύο πλευρών.

Συνεχίζοντας, τόνιζε ότι οι δικηγόροι των δύο αντιμαχόμενων, όπως τις χαρακτήριζε, πλευρών είχαν ήδη πάρει εντολή από τους πελάτες τους προκειμένου να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για να μοιράσουν στα δύο αντίδικα μέρη τη μυθική περιουσία του επιχειρηματία. Επρόκειτο, έγραψε ο δημοσιογράφος, για μια ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική εργασία για τους νομικούς, καθώς ο βαθύπλουτος Τούρκος είναι ιδιοκτήτης αμέτρητων εταιρειών, με τζίρους πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

πηγή: Freddo