MEDIA

Λιάγκας – Σκορδά vs Ντορέττα Παπαδημητρίου: Σφοδρή μάχη για την πρωτιά

Ποιο πρόγραμμα κατάφερε να περάσει μπροστά στους πίνακες μετρήσεων;

 

 

 

Και ναι, η μητέρα όλων των μαχών -λέμε τώρα- ξεκίνησε! Οι δύο αιώνιοι αντίπαλοι, οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές σε Μega και ΑΝΤ1 έδωσαν την πρώτη τους μονομαχία στην τηλεοπτική αρένα. Οι παλιοί γνώριμοι και νικητές της προηγούμενης πενταετίας Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά αναμετρήθηκαν με την Ντορέττα Παπαδημητρίου που αποτελεί νέα είσοδο στη ζώνη. Με πλούσιο σχολιασμό, μαγειρική, ζώδια, εξωτερικές συνδέσεις και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να λύνει στον αέρα τις διαφορές του με τον Γιώργο Λιάγκα, η εκπομπή του καναλιού του Αμαρουσίου έπαιξε γερά για να διατηρήσει την πρωτιά της. Από την άλλη, 5 άφθαρτα πρόσωπα με κέφι και άνεση σαν να ήταν μαζί από καιρό, παρόμοια συνταγή διαφορετικά εκτελεσμένη, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για μια θέση στον ήλιο.

Τελικά, ποιος έμεινε στον ήλιο και ποιος στη σκιά είναι σχετικό, τουλάχιστον για την πρώτη μέρα. Σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen, στο γενικό σύνολο τηλεθέασης το "Πρωινό" σημείωσε ποσοστό 24,2% και τα Καλημερούδια 22,7%. Το ζευγάρι του ΑΝΤ1 κράτησε την πρωτιά για τον εαυτό του φτάνοντας σε τέταρτο έως το 29,5%. Φαίνεται ότι η περιέργεια της πρεμιέρας δεν ήταν αρκετή για να στείλει το Mega στην κορυφή.

Στο δυναμικό κοινό, ωστόσο, η πορεία των δύο προγραμμάτων κινήθηκε αντίστροφα. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανέβηκε στον θρόνο με μέσο όρό τηλεθέασης 26,8%. Μάλιστα, ξεπέρασε σε τέταρτο και το 30%. Για τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, τα μηχανάκια έγραψαν 22,2%.

Βέβαια, όπως ξέρουμε και από τα προηγούμενα χρόνια, τα αποτελέσματα της πρώτης μέρας δεν οδηγούν σε ασφαλή συμπεράσματα. Αναμένουμε, λοιπόν, για τη συνέχεια…

πηγή: zappit