ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευγενία Μανωλίδου: Ο ρόλος της στην προεκλογικό αγώνα του Άδωνι- ΦΩΤΟ

Η Ευγενία Μανωλίδου τις τελευταίες ημέρες έχει αφοσιωθεί με πάθος αλλά και διακριτικότητα στον προεκλογικό αγώνα του συζύγου της για την προεδρία της ΝΔ.

 

 

 

Από τη στιγμή που έγινε δεκτή η πρόταση του Άδωνι Γεωργιάδη και ξεκίνησε η προεκλογική του εκστρατεία για τη εκλογή του στην προεδρία της Ν.Δ, δεν έχει φύγει κυριολεκτικά από το πλευρό του. 

Η γνωστή μαέστρος και παρουσιάστρια διασχίζει με το τροχόσπιτό τους μαζί με τον σύζυγό της όλη την Ελλάδα και βρίσκεται δυναμικά αλλά ταυτόχρονα διακριτικά στο πλευρό του σε κάθε του βήμα. Και δεν τον στηρίζει μόνο με τη φυσική της παρουσία αλλά και διαδικτυακά στα social media! Στο λογαριασμό της, τόσο στο twitter, όσο και στο facebook, έχει έντονη κινητικότητα  και μόνο για τον Άδωνι και τις δραστηριότητές του. Η Ευγενία κάνει συνέχεια  retweet, τα tweet του συζύγου της – ο οποίος θεωρεί μεγάλο επικοινωνιακό εργαλείο το twitter- αλλά δημοσιεύει και συνεχώς άρθρα πολιτικά είτε αφορούν τον Άδωνι είτε τις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος της  αντιπολίτευσης.

Η γνωστή μαέστρος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, από το στενό της περιβάλλον, δεν ασχολείται με την πολιτική αλλά με την κοινωνική διάσταση της περιοδείας του σύζύγου της. 

πηγή: tlife- φωτο: Δημήτρης Γερογιάννης