ΓΥΝΑΙΚΑ

8 απίστευτα κόλπα ομορφιάς

Έσπασε το κραγιόν σας ή ηλεκτρίζονται τα μαλλιά σας. Αυτά τα απίστευτα beauty hacks θα σας βοηθήσουν!

#1 Για να κρατήσει το άρωμά σας περισσότερο απλώστε πρώτα λίγη βαζελίνη στον καρπό πριν ψεκάσετε.

#2 Για να μην ηλεκτρίζονται τα μαλλιά σας βάλτε πάνω στη χτένα ένα ηλεκτροστατικό πανάκι (ναι, αυτά που μαγνητίζουν τη σκόνη) και μετά χτενίστε τα.

#3 Αν τα νύχια σας έχουν κιτρινίσει από τα σκουρόχρωμα βερνίκια ασπρίστε τα με ένα μείγμα από σόδα μαγειρικής και λεμόνι.

#4 Με τα φίλτρα του γαλλικού καφέ μπορείτε κατά τη διάρκεια της ημέρας να ταμπονάρετε το πρόσωπό σοας για να διώξετε την περιττή λιπαρότητα.

#5 Μία σκιά ματιών που έγινε κομμάτια αν την αναμείξετε με ένα διάφανο βερνίκι νυχιών θα έχετε ένα ολοκαίνουριο και μοναδικό μανό.

#6 Αν η μάσκαρά σας έχει ξεραθεί, βουτήξτε την λίγα λεπτά σε ένα ποτήρι με καυτό νερό. Έτσι θα μαλακώσει και θα μπορέσετε πολύ εύκολα να την εφαρμόσετε ξανά.

#7 Το αγαπημένο σας κραγιόν κόπηκε στα δύο; Με έναν αναπτήρα ζεστάνετε τις δύο άκρες και όπως είναι ζεστές κολήστε τες μεταξύ τους. Σαν να μην έσπασε ποτέ!

#8 Αν χρησιμοποιείτε τσιμπιδάκια στο χτένισμά σας, ψεκάστε λίγη λακ επάνω τους πριν τα φορέσετε. Δεν θα έχετε καμία ανησυχία μήπως φύγουν από τη θέση τους στη διάρκεια της ημέρας.