ΓΥΝΑΙΚΑ

Φορέστε τα τακούνια χωρίς ταλαιπωρία…

Τα τακούνια είναι ωραία αλλά σπάνια προσφέρουν σε βάθος και διάρκεια άνεση. Υπάρχουν όμως κάποια μυστικά που ακολουθώντας τα, μπορείτε να απολαύσετε μια έξοδο με το αγαπημένο σας ζευγάρι πέδιλα, ή με τα καινούρια σας peep toe , χωρίς να υποφέρετε και σίγουρα χωρίς να χάσετε το κέφι σας. Να λοιπόν πως τα ψηλοτάκουνα μπορούν να γίνουν πιο φιλικά και απολαυστικά.

Το παν είναι η σιγουριά στο βήμα

Θέλει ταλέντο για να δείχνεις όμορφη και με χάρη πάνω στα τακούνια. Αν δεν το έχεις, μπορείς να το παλέψεις. Με ένα κομμάτι γυαλόχαρτο τρίβουμε τις σόλες του ψηλοτάκουνου μας και ξαφνικά το βήμα μας αποκτά σιγουριά, δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Είτε σε ανηφόρα, είτε σε κατηφόρα, το έδαφος θα νιώθει στέρεο και εμείς σίγουρα δεν θα ιδρώνουμε στη σκέψη μίας δημόσιας τούμπας που τόσο θα μπορούσε να μας ντροπιάσει.

Αποσμητικό για τις …φουσκάλες

Τα είχατε δει στη βιτρίνα εδώ και καιρό. Τα θέλατε, τα αποκτήσατε. Δεν έχει σημασία αν το παπούτσι της αρεσκείας σας έχει απλά ένα λουράκι γύρω από τη φτέρνα, ή είναι κλειστό στο πίσω μέρος, το πιθανότερο είναι να σας «χτυπήσει» την πρώτη σας φορά, ή ακόμα χειρότερα αν είναι σκληρό, να σας χτυπάει κάθε φορά. Μην στεναχωριέστε. Πάρτε το αποσμητικό σας, αρκεί να είναι σε μορφή τζελ, και αλείψτε ελαφρά το κομμάτι δέρματος που έρχεται σε επαφή με το ευαίσθητο σημείο της φτέρνας που είναι επιρρεπές στις φουσκάλες. Τα αποτελέσματα ανακούφισης θα είναι εντυπωσιακά καθώς στην προκειμένη το αποσμητικό δεν κάνει μόνο για τις μασχάλες αλλά και για τις φουσκάλες.

Η ισχύς εν τη ενώσει Κάποτε είχα σπάσει στο σερφ το μικρό μου δαχτυλάκι. Ένας γιατρός μου είχε πει πως δεν είχα και πολλά να κάνω και μου πρότεινε να ενώσω το μικρό σπασμένο δαχτυλάκι μου με το διπλανό του ώστε να «δέσει» και να μην κινδυνεύει να χτυπήσει περισσότερο. Στην κουβέντα πάνω μου αποκάλυψε πως μπορώ να κάνω το ίδιο κόλπο και με άλλα δάχτυλα, ώστε να μην κουράζονται εύκολα τα πόδια μου όταν φοράω τακούνια. Αρκεί το παπούτσι να είναι κλειστό!

Ενώνουμε το δεύτερο με το τρίτο δάχτυλο ή το τρίτο με το τέταρτο ώστε να δημιουργηθεί μία πιο συμπαγής μάζα που θα «απορροφά» βάρος και θα βοηθάει το πόδι να στέκεται σε τακούνι για περισσότερη ώρα χωρίς να πονάει!