ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αδέσποτα σκυλιά έστειλαν 12χρονο στο νοσοκομείο!

Συγκεκριμένα, μήνυση κατά του δήμου Αλμυρού κατέθεσε, στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού, η οικογένεια ενός 12χρονου μαθητή, ο οποίος γλίτωσε τελευταία στιγμή από τα δόντια αδέσποτων σκύλων που του επιτέθηκαν, έξω από την αυλόπορτα του σπιτιού του.

Ο 12χρονος μαθητής του δημοτικού βγήκε για να παίξει. Μόλις άνοιξε όμως την εξώπορτα του σπιτιού του, στην περιοχή των εργατικών κατοικιών Αλμυρού, βρέθηκε αντιμέτωπος με τέσσερα αδέσποτα, τα οποία του επιτέθηκαν με άγριες διαθέσεις. Τον πέταξαν κάτω και άρχισαν να του σκίζουν τη φόρμα, με το παιδί σε κατάσταση σοκ να κλαίει και να καλεί σε βοήθεια.

Για καλή του τύχη ο πατέρας του βρισκόταν στην αυλή. Αμέσως έσπευσε να δει τι συμβαίνει. Απομάκρυνε τα αγριεμένα σκυλιά, πριν η κατάσταση ξεφύγει τελείως. Μαζί με τη σύζυγό του μετέφεραν το παιδί στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού. Είχε αμυχές στα πόδια και στο κεφάλι. Ευτυχώς δεν πρόλαβαν τα αδέσποτα να τον δαγκώσουν. Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ο μικρούλης αναχώρησε με τους γονείς για το σπίτι του.