ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άφαντος ο Γάλλος που εγκατέλειψε τραυματισμένο παιδί! Έστειλε στο αεροδρόμιο τη γυναίκα του με το μωρό τους!

Επιχείρηση της Τροχαίας βρίσκεται σε εξέλιξη στο αεροδρόμιο και το λιμάνι του Ηρακλείου για τη σύλληψη του Γάλλου υπηκόου που τραυμάτισε και εγκατέλειψε αβοήθητο 8χρονο αγοράκι στο δάσος του Ρούβα.

Τα στοιχεία του αυτοκινήτου που προκάλεσε το ατύχημα ανήμερα του Πάσχα, ήταν γνωστά στις αρχές, που επικοινώνησαν με την εταιρία η οποία το είχε ενοικιάσει σε ζευγάρι, το οποίο έκανε διακοπές στην Κρήτη μαζί με το λίγων μηνών παιδάκι τους.

Η αναχώρηση τους και η παράδοση του αυτοκινήτου είχε προγραμματιστεί να γίνει στο αεροδρόμιο όπου όμως έστησαν καρτέρι αστυνομικοί περιμένοντας τον υπαίτιο οδηγό.

Ο ίδιος ωστόσο δεν είχε το θάρρος να εμφανιστεί. Έστειλε την 28χρονη σύζυγό του με το μωρό τους να παραδώσει το αυτοκίνητο για να συλληφθεί η ίδια από τους αστυνομικούς.

Ο Γάλλος που οδηγούσε το ενοικιαζόμενο όχημα σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γονέων του 8χρονου αγοριού που τραυματίστηκε, δεν εμφανίστηκε καν στο αεροδρόμιο. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει στηθεί κλοιός στα λιμάνια, τόσο του Ηράκλειου όσο και του Πειραιά.