3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανθρωποκτονία στη Μεσσηνία: Εξιχνιάστηκε ο θάνατος του 31χρονου

Σε θρίλερ εκτυλίχθηκε η υπόθεση ενός θαμμένου πτώματος σε παραλία της Κυπαρισσίας στη Μεσσηνία, με θύμα έναν 31χρονο άνδρα, ο οποίος έφερε βαριά τραύματα.

Η σωρός βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 7 Νοεμβρίου με τις αρχές να φτάνουν άμεσα στο σημείο μαζί με ιατροδικαστή, ο οποίος ανέλαβε την υπόθεση.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας κατάφερε να εξιχνιάσει την υπόθεση και έφτασε στο ασφαλές συμπέρασμα της ανθρωποκτονίας του 31χρονου αλλοδαπού.

Φερόμενοι ως δράστες ταυτοποιήθηκαν συνολικά τρία άτομα, δύο αλλοδαποί ηλικίας 30 και 24 ετών και μία γυναίκα ελληνικής καταγωγής. Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία.

Οι δράστες εκτός από το να σκοτώσουν τον άτυχο άνδρα τον λήστεψαν

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας που διεξήχθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι την Δευτέρα 7/11 και πρώτες πρωινές ώρες, οι δράστες μαζί με τον 31χρονο επιβιβάστηκαν σε όχημα, μετέβησαν σε ερημική παραλία, όπου του προκάλεσαν θανατηφόρα χτυπήματα, αφαιρώντας του παράλληλα χρήματα και στη συνέχεια τον έθαψαν στην άμμο.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, ο 33χρονος και η 30χρονη εντοπίσθηκαν χθες Τρίτη (8/11) το βράδυ σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, προσήχθησαν και συνελήφθησαν, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος του χρηματικού ποσού.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.