3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκάλυψη-σοκ! Προσπάθησε να σκοτώσει την Τζωρτζίνα πέντε φορές σε 13 ώρες!

Η 33χρονη φέρεται να επιχείρησε 5 απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, μέσα σε χρονικό διάστημα μόλις 13 ωρών, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του μικρού κοριτσιού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, η έρευνα των αστυνομικών αρχών και η δικογραφία παρουσιάζει τη χρονική σειρά που η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να χορήγησε μικρότερες δόσεις κεταμίνης, μερικές ώρες πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Συγκεκριμένα, στις 11:00 η μικρή παρουσιάζει το πρώτο επεισόδιο ταχυκαρδίας, όπως και άλλα συμπτώματα, για τουλάχιστον 3μιση λεπτά, ενώ περίπου 25 λεπτά αργότερα παρουσιάζει παρόμοιο επεισόδιο διάρκειας 1μιση λεπτού με αυτόματη λύση. Την ίδια ημέρα, στις 14:30 καταγράφεται ένα ακόμα επεισόδιο για 3 λεπτά με αυτόματη λύση, για να ακολουθήσουν δύο ακόμα, ένα στις 18:30 (διάρκειας ενάμιση λεπτού) και άλλο ένα τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας (ενάμιση λεπτού επίσης, με αυτόματη ύφεση), δίχως να παρουσιάσει επιληπτική δραστηριότητα.

Η χαριστική βολή πάντως, με 6,5mg ανά ml αίματος, δόθηκε στις 14:28 της 29ης Ιανουαρίου 2022, με τους νοσηλευτές να βρίσκουν τη μικρή Τζωρτζίνα απνοϊκή μέσα στο θάλαμό της, με 32 σφύξεις ανά λεπτό. Ύστερα από πάνω από 1 ώρα ΚΑΡΠΑ, το παιδί καταλήγει.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ