ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν ήταν η πρώτη εγκυμοσύνη της 19χρονης παιδοκτόνου– Τι είχε συμβεί πριν 3 χρόνια!

Σοκ και οργή που προκαλούν τα λόγια της 19χρονης που σκότωσε το νεογέννητο βρέφος της στην Πετρούπολη, καθώς έρχονται συνεχώς στο φως νέα στοιχεία για την αποτρόπαια πράξη της.

Κατά την προανακριτική διαδικασία η 18χρονη μαθήτρια εξομολογήθηκε πως στο παρελθόν είχε μείνει πάλι έγκυος όμως τότε προχώρησε σε άμβλωση. 
Όπως τόνισε τότε είχε αντιληφθεί εγκαίρως ότι κυοφορεί και μια και οι δικοί της διαφωνούσαν με τη σχέση που διατηρούσε τότε αποφάσισε να διακόψει την εγκυμοσύνη της.

«Με πήγε η μάνα μου στην Αθήνα και έκανα έκτρωση στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», γυρίσαμε στην Λήμνο (σ.σ. όπου διέμενε μέχρι και το 2016) και μετά πάλι στην Αθήνα για να μείνουμε μόνιμα με τον αδελφό μου», υποστήριξε ακόμη στους αστυνομικούς της ΕΛΑΣ. 
Αυτή τη φορά, όπως είπε δεν πρόλαβε να κάνει έκτρωση, καθώς κατάλαβε ότι ήταν έγκυος, μόλις στον έβδομο μήνα.

«Δεν είχα καταλάβει να συμβαίνει κάτι περίεργο με το σώμα μου, γιατί έχω μεγάλη κοιλιά ούτως ή άλλως, έχω θυροειδή και τρώω κιόλας. Νόμιζα ότι ειχα πάρει κιλά. Μετά την Πρωτοχρονία κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά, ένιωθα να κινείται κάτι. Σκέφτηκα ότι είχα κάνει σεξ με τον Κώστα χωρίς προφύλαξη και είμαι έγκυος. Με κυρίευσε ο φόβος, φοβήθηκα μην καταλάβουν τίποτα η μάνα και ο αδελφός μου και τους χάσω για πάντα. Είναι οι μόνοι που έχω στην Ελλάδα. Μπήκα και είδα βίντεο με γέννες για να ξέρω τι να κάνω».