3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Δεν υπάρχει έγκλημα» απάντησε η ΕΛ.ΑΣ σε μητέρα που ζήτησε βοήθεια όταν της έκοψαν τα φρένα στο αυτοκίνητο!

Ένα πρωτοφανές γεγονός συνέβη στη Δράμα όπου μητέρα δύο παιδιών εντόπισε ότι άγνωστος της έχει κόψει τα φρένα του αυτοκινήτου της και όταν απευθύνθηκε αρχικά στην αστυνομία της απάντησαν – όπως καταγγέλλει – ότι δεν είναι έγκλημα και δεν υπάρχει θύμα.

«Καλώ κατευθείαν την αστυνομία τηλεφωνικά, μου λένε περίπου ότι πρέπει να περάσω από εκεί. Το θέμα είναι ότι εξηγώ το τι συνέβη. Ζητώ να πάει, να μεταβεί η αστυνομία στο αυτοκίνητό μου που βρίσκεται στο τάδε συνεργείο και ζητώ μόνη μου δακτυλικά αποτυπώματα. Μου λένε “δεν υπάρχει έγκλημα, δεν υπάρχει θύμα”. Τους λέω αν υπήρχε θύμα, δε θα μιλούσαμε τώρα», περιέγραψε μιλώντας στο STAR η μητέρα ότι ήταν η απάντηση που πήρε από την ΕΛ.ΑΣ όταν τους κατήγγειλε ότι κάποιος της είχε κόψει τα φρένα.

Ο δικηγόρος της την ενημερώνει ότι πρέπει να ζητήσει προστασία, καθώς κινδύνευε. Απευθύνεται και πάλι στην αστυνομία.

«Ζήτησα προστασία. Μου λένε τι ακριβώς; Έμαθα για το panic button. Μου λένε δεν υπάρχει στη Δράμα. Λέει ξέχασέ το, μόνο Θεσσαλονίκη, Αθήνα. Οκ, του λέω. Ένα περιπολικό να περνάει κάτω από το σπίτι μου; Ένα περιπολικό σε όλη τη Δράμα, μου λέει, δεν είναι δυνατόν να φυλάξει μόνο εσένα. Τους λέω να μιλήσω με τον Εισαγγελέα να ζητήσω από εκεί προστασία, ρε παιδιά, από κάπου πιο πάνω. Λέει, εμείς κατευθύνουμε τις ενέργειες και μετά λέει μπλέκεται ο Εισαγγελέας», συνέχισε η μητέρα.

«Την ώρα που ήμουν στο τμήμα, μετέβη το εγκληματολογικό εν τέλει στο συνεργείο. Γύρισε ο άνθρωπος που εξέτασε το αυτοκίνητό μου και μου πιστοποίησε ότι πρόκειται για δολιοφθορά, γιατί μέχρι τότε μου έλεγαν ότι μπορεί να έχει κοπεί από κάποια πέτρα» κατέληξε η μητέρα.