ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυο χρόνια μετά: Οι φίλοι του Βαγγέλη τιμούν τη μνήμη του

Δύο ολόκληρα χρόνια συμπληρώνονται αύριο από την εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, μία ιστορία που έδειξε με το χειρότερο τρόπο τα τραύματα που αφήνει πίσω του το bullying και ο εκφοβισμός. Μπορεί ο Βαγγέλης να έφυγε, αλλά οι φίλοι του δεν το ξεχνούν και τιμούν την μνήμη του αφήνοντας φωτογραφίες και λουλούδια στο κοιμητήριο όπου βρίσκεται.

Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, φοιτητής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, εξαφανίστηκε στις 6 Φεβρουαρίου του 2015 και βρέθηκε νεκρός περίπου ένα μήνα αργότερα, στις 15 Μαρτίου, με τραύματα από μαχαίρι.

Πιστεύεται ότι είχε πέσει θύμα bullying και λεκτικού εκφοβισμού, τα οποία ήταν και τα αίτια της εξαφάνισης και του θανάτου του.

Οι φίλοι του, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από την ξαφάνιση του Βαγγέλη, τίμησαν τη μνήμη του, όπως αναφέρει στο Facebook ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, που είχε ασχοληθεί με την υπόθεση.

Ο κ. Τσούκαλης ανέβασε μάλιστα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, φωτογραφίες με τον φόρο τιμής που αποτιούν οι φίλοι του.