ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρευνα στο σπίτι της 12χρονης – Τα στοιχεία που «έκαψαν» τη μητέρα της

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης από έναν 53χρονο. Το απόγευμα της Τετάρτης συνελήφθη η μητέρα της 12χρονης με την κατηγορία της μαστροπείας, ενώ αυτήν την ώρα οι αστυνομικοί βρίσκονται στο σπίτι της οικογένειας και διενεργούν έρευνα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι αστυνομικοί έχουν κάνει φύλλο και φτερό την οικία της οικογένειας και ήδη έχουν κατασχέσει κινητά και usb που εκτιμάται ότι περιέχουν στοιχεία για να δέσουν ακόμα περισσότερο την υπόθεση.

Λίγη ώρα νωρίτερα οι Αρχές συνέλαβαν την 38χρονη μητέρα του κοριτσιού, έπειτα από το ένταλμα που εξέδωσαν εις βάρος της οι δικαστικές αρχές, με την κατηγορία της «διακεκριμένης μαστροπείας», δηλαδή μαστροπείας σε βάρος ανήλικου κάτω των 15 ετών.

Αυτό που «έκαψε» την μητέρα ήταν ένα έμβασμα των 20 ευρώ, οι συνομιλίες που κατέγραψε από τις αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι τα τέλη του μήνα ο κοριός της Αστυνομίας και ο τρόπος που διαχειρίστηκε την κατάσταση την τελευταίες εβδομάδες.

Οι έμπειροι αναλυτές της Ασφάλειας από την πρώτη στιγμή γνώριζαν ότι η μητέρα του κοριτσιού είχε ύποπτη συμπεριφορά. «Δεν ήταν» έλεγαν, «δυνατόν το παιδί να κυκλοφορεί με πανάκριβα κινητά, μέχρι αργά τα μεσάνυχτα, καινούργιο ποδήλατο και -το κυριότερο- να της ζητάει συνεχώς χρήματα». Δεν είναι φυσιολογικό, λένε, μία γυναίκα να ζητάει από ένα παιδί της ΣΤ’ Δημοτικού λεφτά.

Τα εμβάσματα που δεχόταν στον λογαριασμό της είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, πολύ περισσότερα και, αν και η ίδια φέρεται να υποστηρίζει ότι προέρχονται από την εργασία που προσέφερε στο μίνι μάρκετ του 53χρονου Ηλία Μίχου, όλα δείχνουν ότι είναι χρήματα από την εκπόρνευση του παιδιού της.