ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρίκη στη Λαμία: Το αίμα στο ισόγειο αποκάλυψε τον θάνατο ηλικιωμένου στον πρώτο όροφο

Μπροστά σε μία μακάβρια αποκάλυψη προχώρησε η ιδιοκτήτρια σχολής χορού στη Λαμία, όταν πήγε να προετοιμάσει τον χώρο της.
Η εξαιρετικά άσχημη και απροσδιόριστη μυρουδιά ήταν η πρώτη προειδοποίηση για το σοκ που θα ακολουθήσε για ιδιοκτήτρια σχολής χορού στη Λαμία. Όταν πλησίασε το σημείο από όπου έρχονταν η μυρουδιά είδε αίματα στους σωλήνες θέρμανσης και μία μικρή λίμνη στη βάση.

Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία η οποία έλυσε το μυστήριο. Ένας 84χρονος άνδρας που έμενε μόνος του ακριβώς από πάνω βρέθηκε νεκρός.

Τα αίτια φαίνεται να είναι παθολογικά ή μία μοιραία πτώση που οδήγησε σε χτύπημα στο καλοριφέρ στο κεφάλι και τον ακαριαίο θάνατο του ηλικιωμένου. Τα αίματα βρήκαν διέξοδο μέσω των εξωτερικών σωλήνων του καλοριφέρ και έφτασαν μέχρι τον κάτω όροφο.

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια, την Πέμπτη το βράδυ είχε κλείσει κανονικά τη σχολή, χωρίς να υπάρχει κάτι στους σωλήνες και πολύ περισσότερο χωρίς να υπάρχει κάποια δυσάρεστη μυρουδιά. Προφανώς το κακό έγινε στο διάστημα που μεσολάβησε από την Πέμπτη μέχρι και το Σάββατο το μεσημέρι που αποκαλύφθηκε η σορός του άτυχου ηλικιωμένου.