ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρίκη – Βρέθηκαν τα κουφάρια 26 αλόγων – Βίντεο

Με μια από τις χειρότερες εικόνες που έχει ζήσει η φιλοζωική κοινότητα ήρθε αντιμέτωπη η Πρόεδρος της Φιλοζωικής Ομοσπονδίας Αναστασία Μπομπολάκη, καθώς ειδοποιήθηκε ότι είχαν εντοπιστεί τα κουφάρια 26 τουλάχιστον αλόγων στη Γιούχτα Ηρακλείου.

 

 

 
Μετά από τις πληροφορίες και τα στοιχεία που συνέλεξε η Ομοσπονδία και κοινοποιήθηκαν στην αστυνομία, η Ομοσπονδία ειδοποιήθηκε ότι έχει συλληφθεί ένα άτομο με την κατηγορία ότι πήγε τα άλογα στο βουνό και τα εγκατέλειψε αβοήθητα, με αποτέλεσμα να αργοπεθάνουν μαρτυρικά από ασιτία και ανυδρία και να γίνουν βορά στα όρνεα και τους γύπες.
 
Ο φερόμενος ως δράστης έχει οδηγηθεί στο αυτόφωρο μετά από εισαγγελική παραγγελία. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και έχει ενημερωθεί ο αστυνομικός διευθυντής Κρήτης. Αν αποδειχτεί η ενοχή του αντιμετωπίζει πολύ βαριές κατηγορίες που αναλύονται στο σχετικό βίντεο
 
Τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψουν τις εικόνες που είναι πολύ σκληρές.Για άλλη μια φορά όμως δημιουργούν ερωτηματικά για κάποιους εκπροσώπους του είδους μας.
 
Όσοι αντέχουν μπορούν να δουν το βίντεο της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης.

Διαβάστε επίσης: