ΚΟΙΝΩΝΙΑ, Κορωνοϊός

Καπραβέλος: Δεν είναι άτρωτοι οι πλήρως εμβολιασμένοι! «Φλερτάρουμε με πενταψήφιο αριθμό κρουσμάτων και τριψήφιο θανάτων»!

Οδηγούμαστε σε μια τραγωδία επεσήμανε ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος, σχολιάζοντας την πορεία του κορωνοϊού στη χώρα  μας.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, είπε χαρακτηριστικά ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι δεν είναι άτρωτοι, εξηγώντας πως «στις 50 εισαγωγές, οι 10-11 είναι πλήρως εμβολιασμένοι»!

Παράλληλα, τόνισε την ανάγκη επαναφοράς της μάσκας και της τήρησης των μέτρων καθολικά, ενώ επεσήμανε πως «ο εμβολιασμός κατά του κορονοϊού έφερε χαλάρωση κι αυτό φέρνει νέα κρούσματα» και προέβλεψε ότι, «φλερτάρουμε με πενταψήφιο αριθμό κρουσμάτων και τριψήφιο θανάτων».

«Οδηγούμαστε σε μία τραγωδία» σημείωσε χαρακτηριστικά λέγοντας πως πλέον «πάμε σε μία πανδημία ανεμβολίαστων και σε αυτήν συμμετέχουν και οι εμβολιασμένοι».

Σχολίασε πως «δεν προλαβαίνουμε να χτίσουμε τείχος ανοσίας» ενώ για τα μέτρα που θα ακολουθήσουν είπε χαρακτηριστικά: «Ποτέ μη λες ποτέ, μπροστά μας είναι πιο περιοριστικά μέτρα».

Υπογράμμισε πως στο νοσοκομείο Παπανικολάου από τους 64 νεκρούς που είχαν τον τελευταίο μήνα, το 85% ήταν ανεμβολίαστοι, οι υπόλοιποι όμως ήταν ηλικιωμένοι με υποκείμενα που «δεν είχαν προλάβει να κάνουν την 3η δόση».