ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγελία σοκ στο Αγρίνιο: Προσπάθησε να την βιάσει ο πρώην σύζυγός της!

Να βιάσει την εν διαστάσει σύζυγό του αποπειράθηκε ένας άνδρας στο Αγρίνιο ο οποίος μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία της, την απειλούσε διαρκώς από την περασμένη Πέμπτη ως την Κυριακή προκαλώντας της τρόμο και ανησυχία για την σωματική της ακεραιότητα.

Όπως κατήγγειλε, ο πρώην σύζυγός της μπήκε στο σπίτι της παρά την θέλησή της και, αφού την εξύβρισε, προσπάθησε να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί της χωρίς τη συγκατάθεσή της. Η γυναίκα αντιστάθηκε, κατάφερε να του ξεφύγει και κατέφυγε στο αστυνομικό τμήμα, όπου τον κατήγγειλε.

Ωστόσο, δεν βρέθηκε για να συλληφθεί και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού, ενδοοικογενειακή βία, απειλή και εξύβριση που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Επί ένα μήνα είχε γίνει φόβος και τρόμος για την εν διαστάσει σύζυγό του ένας «νταής», ο οποίος την παρακολουθούσε συστηματικά βήμα προς βήμα βιντεοσκοπώντας την με κινητό τηλέφωνο, ώσπου έφτασε στο σημείο να εισβάλει στο σπίτι της στο Αγρίνιο, να την χτυπήσει και να αρπάξει το κινητό της και τα κλειδιά της. Μετά την καταγγελία της γυναίκας, σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, πρόκληση σωματικής βλάβης και παράβαση της νομοθεσίας για τα προσωπικά δεδομένα που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, καθώς δεν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στα όρια του αυτοφώρου.