3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Κόβουν» τα τηλέφωνα στον Κασιδιάρη! Πώς μιλούσε σε υποστηρικτές του μέσα από τη φυλακή!

Όπως αποφάσισε το Συμβούλιο Φυλακών Δομοκού για την υπόθεση των μηνυμάτων μίσους και υποκίνησης σε έκνομες ενέργειες που έστελνε ο Ηλίας Κασιδιάρης, θα γίνεται έλεγχος του κρατούμενου κατά την τηλεφωνική επικοινωνία μόνο με πρόσωπα για τα οποία έχει άδεια επίσκεψης διά ζώσης ή επικοινωνία με skype, δηλαδή συγγενείς μέχρι τέταρτου βαθμού και δικηγόρους.

Σε αντίθετη περίπτωση, αν παρατηρηθεί οποιαδήποτε παρατυπία (συνομιλίες εκτός προσωπικών και οικογενειακών θεμάτων) και με τα πρόσωπα που έχει άδεια επίσκεψης, εφόσον πέσει στην αντίληψη της υπηρεσίας ή αποκαλυφθεί ότι επικοινωνεί με άλλα πρόσωπα εκτός των αναφερομένων, θα διακόπτεται άμεσα η επικοινωνία, θα ενημερώνεται ο διευθυντής και θα ασκείται πειθαρχικός έλεγχος.

Στην περίπτωση του Ηλία Κασιδιάρη έχει διαπιστωθεί πως καλεί από το καρτοτηλέφωνο των φυλακών την κοπέλα του και εκείνη ηχογραφεί τα μηνύματα μίσους ή τις προτροπές και τις υποκινήσεις σε έκνομες ενέργειες και στη συνέχεια τα ανεβάζει στο διαδίκτυο.

Σε κάποιες περιπτώσεις διαπιστώθηκε πως ο καταδικασμένος για την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης έκανε μέσω του καρτοτηλεφώνου των φυλακών Δομοκού live ομιλίες σε συγκεντρώσεις ακροδεξιών οπαδών του κόμματός του «Ελληνες για την Πατρίδα».

Το πρώην δεξί χέρι του χρυσαυγίτη Νίκου Μιχαλολιάκου έπαιρνε τηλέφωνο κάποιο οικείο του πρόσωπο, το οποίο συνέδεε το κινητό του τηλέφωνο με τη μικροφωνική εγκατάσταση της συγκέντρωσης και έτσι ακούγονταν ζωντανά τα όσα έλεγε ο Κασιδιάρης. Με τον ίδιο τρόπο είχε επιχειρήσει να μιλήσει στο ακροδεξιό ακροατήριό του και κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ, ωστόσο η απόπειρα αυτή έπεσε στο κενό.