slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ειδική μάσκα στο δικαστήριο η Ιωάννα! Ξεκινά η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αρχίζει σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών η εκδίκαση της υπόθεσης της άγριας επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της 35χρονης Ιωάννας, από την 36χρονη Έφη.

Έκτοτε, η 35χρονη κοπέλα έχει υποβληθεί σε δεκάδες χειρουργεία για την αποκατάσταση των εγκαυμάτων που υπέστη, ενώ όπως έχουν δηλώσει και οι θεράποντες ιατροί της κινδύνεψε να χάσει ακόμη και τη ζωή της.

Τρεις τακτικές δικαστές και τέσσερις ένορκοι, οι οποίοι θα κληρωθούν από το δικαστήριο σήμερα, αναλαμβάνουν να ρίξουν «φως» στην συγκλονιστική υπόθεση.

Μόνο οι μάρτυρες που έχουν κληθεί να καταθέσουν από το δικαστήριο ανέρχονται σε 35.

Η Ιωάννα είχε δηλώσει πως θα βρεθεί στη δικαστική αίθουσα για να ζητήσει από την γυναίκα που της επιτέθηκε απαντήσεις, τις οποίες η άτυχη κοπέλα, όπως έχει διαμηνύσει, δεν πήρε από την κατηγορούμενη όταν εκείνη, τον περασμένο Απρίλιο, έλυσε τη σιωπή της και απολογήθηκε συμπληρωματικά στην ανακρίτρια, ομολογώντας το έγκλημά της.

Στα δικαστήρια έφτασε φορώντας ειδική λευκή μάσκα στο πρόσωπό της, λευκό καπέλο και επιδέσμους στα χέρια της. Περπάτησε, από το αυτοκίνητο έως το δικαστήριο, με πολύ μεγάλη δυσκολία, πολύ αργά και με τη βοήθεια των δικηγόρων της.

Δείτε το βίντεο του OPEN