3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μόνο ο Ρουπακιάς ένοχος για τη δολοφονία Φύσσα! Ξέσπασε η μάνα μόλις άκουσε την εισαγγελέα! «Αθωώνουν τους εγκληματίες!»

Ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων η εισαγγελέας της έδρας, Αδαμαντία Οικονόμου, ανέφερε πως η  δολοφονία του Παύλου Φύσσα, κατά την άποψη της, δεν ήταν προσχεδιασμένη από την ηγεσία της Χρυσής Αυγής.

«Από κανένα στοιχείο δεν αποδείχθηκε ότι η δολοφονία Φύσσα ήταν προσχεδιασμένη από την ηγεσία της Χρυσής Αυγής. Δεν προέκυψε ότι δόθηκε εντολή από αυτή. Αν πράγματι ήταν προσχεδιασμένη η δολοφονία Φύσσα γιατί τη διέπραξαν σε κεντρικό σημείο και όχι κάποια άλλο βράδυ σε άλλο απόμερο σημείο ώστε το έγκλημα να μη γίνει ορατό».

Ειδικότερα, επισήμανε πως «το μόνο βέβαιο παρά τις αντιφατικές και αντικρουόμενες καταθέσεις είναι η ανθρωποκτονία του Παύλου Φύσσα από τον Γιώργο Ρουπακιά» τόνισε η εισαγγελική λειτουργός, επισημαίνοντας «η δολοφονία του Παύλου Φύσσα δεν ήταν σχεδιασμένη από τον Γιώργο Ρουπακιά».

Συγκεκριμένα, κατά την άποψη της εισαγγελικού λειτουργού, όπως προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία «ο Γιώργος Ρουπακιάς αποφάσισε και εκτέλεσε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα».

Μετά την ολοκλήρωση της πρότασης της εισαγγελέως για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα φίλοι του αδικοχαμένου μουσικού αλλά και η μητέρα του αποχώρησαν από την αίθουσα εμφανώς δυσαρεστημένοι.

«Δεν είδαν τίποτα όλο αυτό το διάστημα; Αθωώνουν τους εγκληματίες. Πόσο να αντέξουμε;» φώναξε η Μάγδα Φύσσα βγαίνοντας από τη δικαστική αίθουσα.