3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο «δράκος του Πειραιά» εισβάλει σε σπίτι στα Καμίνια για να βιάσει 28χρονη! Βίντεο-ντοκουμέντο!

Δεύτερη γυναίκα από την Νίκαια καταγγέλλει ότι γλύτωσε από θαύμα τον βιασμό από τον 28χρονο αποκαλούμενο «δράκο του Πειραιά»

Στις 8 Σεπτεμβρίου τα ξημερώματα ο 28χρονος περνά από δρόμο των Καμινίων, όταν εντοπίζει το χαμηλό παράθυρο στην ημιυπόγεια κατοικία του θύματος.

Το παράθυρο βλέπει στην κρεβατοκάμαρα της γυναίκας. Ο 28χρονος κοιτά γύρω αν τον βλέπει κανείς, περνά αρκετές φορές για να βεβαιωθεί και κατεβαίνει τα δύο σκαλιά για να φτάσει στο παράθυρο

Ο 28χρονος έχει καταφέρει να παραβιάσει το παντζούρι και να παρακολουθεί την ανυποψίαστη γυναίκα να κοιμάται. Κάποια στιγμή σηκώνεται, κοιτά γύρω του, κατεβάζει το φερμουάρ του παντελονιού και αρχίζει να αυτοικανοποιείται.

Βγάζει φωτογραφίες και βίντεο το θύμα καθώς κοιμάται. Τότε ανάβει με τον αναπτήρα φωτιά στην σήτα, για να μπορέσει να παραβιάσει και το τζάμι ώστε να μπορέσει αν εισβάλει στο χώρο.

Για καλή τύχη της νεαρής, κάποια απότομη κίνηση του εισβολέα την έκανε να ξυπνήσει. Χωρίς να καταλάβει την παρουσία του 28χρονου, καλεί τον σύντροφό της ο οποίος φτάνει αμέσως.

Ο 28χρονος προσποιείται τον μεθυσμένο και απομακρύνεται. Μόνο όταν η γυναίκα είδε την κάμερα του κλειστού κυκλώματος κατάλαβε με τρόμο από τι είχε γλυτώσει.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1