ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρέσυρε αστυνομικό για να αποφύγει τη σύλληψη!

Τα σημάδια στον προφυλακτήρα του λευκού αυτοκινήτου της φωτογραφίας μαρτυρούν το σφοδρό χτύπημα του οχήματος πάνω στον αστυνομικό, προκειμένου ο 63χρονος φυγόποινος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για υπόθεση διακίνησης μεταναστών, να διαφύγει τη σύλληψη, χθες το πρωί στην περιοχή των Αραχωβιτίκων.
Ο δράστης είχε καταδικαστεί με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Κέρκυρας, σε ποινή φυλάκισης δέκα ετών και χρηματική ποινή 76.000 ευρώ για κατ΄επάγγελμα προώθηση μη νόμιμων μεταναστών στο εξωτερικό.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών εντόπισαν τον 63χρονο να οδηγεί αυτοκίνητο και όταν επιχείρησαν να τον ακινητοποιήσουν, ο δράστης δε συμμορφώθηκε στις υποδείξεις τους, ενώ προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη παρέσυρε και τραυμάτισε έναν από τους αστυνομικούς!

Ο δράστης συνελήφθη μετά από πεζή καταδίωξη από αστυνομικό της ίδιας Υπηρεσίας, στον οποίο επίσης προέβαλε σθεναρή αντίσταση. Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 63χρονος βρήκαν και κατέσχεσαν ένα μαχαίρι.

Πηγή: PatrasTimes