ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσαγωγές και φόβοι για έγκλημα πίσω από την εξαφάνιση της 27χρονης στην Κω!

Κορυφώνεται η αγωνία για την εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα στην Κω, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή Τιγκάκι.

Η κοπέλα που ήρθε στη χώρα μας μαζί με τον σύντροφό της για να εργαστεί τους καλοκαιρινούς μήνες, τηλεφώνησε εκείνο το βράδυ σε κατάσταση μέθης στον σύντροφό της προκειμένου να γυρίσουν μαζί στο σπίτι όπου διαμένουν.

Εκείνος πήγε στο σημείο που του είπε η 27χρονη, ωστόσο αυτή δεν βρισκόταν εκεί.

Οι αστυνομικοί έχουν διασταυρώσει, μέσα από στοιχεία που έχουν συλλέξει, πληροφορίες για το ποιοι ήταν οι άνθρωποι που ήρθαν τελευταίοι σε επαφή με τη γυναίκα το βράδυ που χάθηκαν τα ίχνη της.

Ταυτόχρονα, διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό της με τη συνδρομή δυνάμεων της Πυροσβεστικής, αλλά και εθελοντικών οργανώσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν προσαχθεί 4-5 άτομα.

Πρόκειται για αλλοδαπούς, πακιστανικής καταγωγής, κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι οποίοι, όπως υποστήριξαν, συνάντησαν μεθυσμένη την 27χρονη και προσπάθησαν να τη βοηθήσουν. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, της είπαν αν θέλει να πάει σπίτι τους για νερό, και μετά, όπως είπαν στις Αρχές, την άφησαν σε συγκεκριμένο σημείο.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ένας από αυτούς έχει θεωρηθεί ύποπτος και παραμένει κρατούμενος ώστε να δώσει νέα κατάθεση στους αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, καθώς η νεαρή είναι άφαντη, ενώ σημαντικές πληροφορίες για την εξέλιξη της υπόθεσης αναμένεται να δώσουν οι κλήσεις από τα κινητά τηλέφωνα των εμπλεκομένων.

Την ίδια ώρα, αναζητείται υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής που ίσως να κατέγραψαν την 27χρονη προτού χαθούν τα ίχνη της.