ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πήγαν έξω από το σπίτι του και πυροβόλησαν μετά τον καβγά!

Τέσσερις νεαροί συνεπλάκησαν σε καφετέρια στο Ηράκλειο Κρήτης κι ακολούθως πυροβόλησαν στο σπίτι ενός εκ των εμπλεκόμενων στον καυγά. Τέσσερις συλλήψεις από την ΕΛΑΣ.

Κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα αντιμετωπίζουν τέσσερις νεαροί που αφού εκτονώθηκαν παίζοντας ξύλο σε καφετέρια του Ηρακλείου ακολούθως επιδόθηκαν σε πυροβολισμούς έξω από το σπίτι εμπλεκομένου στον μεταξύ τους καυγά.

Το συμβάν έλαβε χώρα σε καφετέρια της πόλης του Ηρακλείου, όπου, όπως αναφέρει το neakriti, ένας 31χρονος άνδρας αντάλλαξε βαριές κουβέντες με 27χρονο, κι ακολούθως πιάστηκαν στα χέρια, με αποτέλεσμα τον ξυλοδαρμό, με εκδορές και αμυχές στο πρόσωπο του τελευταίου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η τοπική ιστοσελίδα, η συνέχεια δόθηκε στο σπίτι του 31χρονου. Αμέσως μετά το επεισόδιο, ο 27χρονος με τους δύο φίλους του, κατευθυνθήκαν με ΙΧ και δύο δίκυκλα προς το σπίτι του του 31χρονου κι έριξαν πυροβολισμούς στον αέρα.

Οι Αρχές εντόπισαν στο σημείο έναν κάλυκα, ενώ και οι τέσσερις εμπλεκόμενοι συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου κι οδηγούνται στον εισαγγελέα.