slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκάρει το βίντεο με ξυλοδαρμό 15χρονης από συνομήλικες της! Τι λένε οι γονείς!

Βίντεο κατέγραψε τις στιγμές τρόμου που έζησε ένα 15χρονο κορίτσι στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το κορίτσι την ώρα που έβγαινε από ένα internet cafe την ακολούθησαν 7 ανήλικα κορίτσια, όπου την οδήγησαν σε ένα σημείο πίσω από το κατάστημα, σε μία πιλοτή αυτοκινήτων.

Όπως είπε η 15χρονη, η μία ανήλικη της επιτέθηκε με μία γροθιά στο μάτι, ενώ η άλλη κατέγραφε με το κινητό της επίθετο την άγρια επίθεση.

Όπως ανέφερε ο πατέρας της ανήλικης, η κόρη του μάλωσε με τις άλλες ανήλικες γιατί αντιλήφθηκε ότι έκαναν bullying σε ένα άλλο κορίτσι και προσπάθησε να το προστατέψει.

«Πήραν την μικρή μέσα από ένα internet cafe, την έβγαλαν έξω λέγοντας ‘έλα να σου πούμε κάτι’. Την πήραν σε μία πιλοτή, όπου εκεί την φτύσανε και την χτύπησαν. Μετά έφυγαν και πήγε ένας πιτσιρικάς να την σηκώσει».

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA

Τα όσα έγιναν περιέγραψε και η μητέρα της 15χρονης

«Στις 8:30 η ώρα ήταν η μικρή σε ένα ίντερνετ καφέ, 150 μέτρα από το σπίτι, σε κεντρικότατο δρόμο, στην Άνω Τούμπα. Εκεί την επισκέφθηκαν έξι κορίτσια και της ζήτησαν να βγει έξω να μιλήσουν. Της ζήτησαν το λόγο γιατί η φίλη της, της είπε κάποια λόγια για αυτές και λέει η μικρή η δική μου “εγώ δεν άκουσα κάτι τέτοιο”.

Επειδή αρνήθηκε τα δικά τους τα λόγια, την περικύκλωσαν ανάμεσα στα αυτοκίνητα και άρχισαν να την φτύνουν. Και η μικρή αντιστάθηκε. Και όπως μιλούσανε σηκώθηκε η μία και της δίνει μια γροθιά στο μάτι και έπεσε. Και πέφτοντας χτυπάει το κεφάλι της στο πεζοδρόμιο.

Αυτοί μόλις είδαν που έπεσε η μικρή σηκώθηκαν και έφυγαν. Περνώντας ένας πιτσιρικάς την είδε την μικρή πεσμένη ανάμεσα στα αυτοκίνητα και πήγε και την σήκωσε και κατευθείαν πήρε τηλέφωνο. Και λέει “έλα μπαμπά, με χτυπήσανε, με δείρανε, να πάμε στην αστυνομία”.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1