3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκαριστικές μαρτυρίες ανηλίκων! «Άρχισαν να με χτυπάνε και όλοι τραβούσαν βίντεο!»

Η ωμή βία των περιστατικών συγκλονίζει.

Ανήλικα θύματα περιγράφουν την αγριότητα που δέχτηκαν, αλλά και την απάθεια των γύρω που στέκονταν απλοί θεατές ή ακόμα χειρότερα κατέγραφαν τις επιθέσεις με τα κινητά τους για να τις αναρτήσουν στα social media.

«Αρχίζουν να μου φωνάζουν, να με βρίζουν και μετά με πιάνει σε μία γωνία και παίρνουν άλλα τέσσερα κορίτσια και η μία με χτύπαγε στα χέρια η άλλη σφαλιάρα στο πρόσωπο μπουνιές…Μία κοπέλα μου λέει «έχεις λεφτά στην τσάντα σου» και της λέω «όχι» και απλά παίρνω το κινητό και βγάζει από εκεί ένα εικοσάρικο και μου το αρπάζει και έφυγαν» ανέφερε θύμα σχολικής βίας και πρόσθεσε «το περιστατικό διήρκεσε 25 λεπτά. Περνούσαν άτομα από δίπλα και ήταν κάτι αγόρια τα οποία έλεγαν μπράβο σ’ εκείνες που με χτυπούσαν. Για τρεις εβδομάδες δεν πήγα καθόλου σχολείο γιατί μία από τις κοπέλες πήγαινε στο σχολείο μου και φοβόμουν» περιγράφει ένα κορίτσι.

«Άρχισαν να με χτυπάνε και από πίσω όλοι τραβάνε βίντεο. Ήταν 30 άτομα και γελούσαν και πέντε κοπέλες μπροστά μου και με χτυπούσαν. Ήταν μόνο κορίτσια ηλικίας 16, 17, 18» ανέφερε ένα ακόμη ανήλικο θύμα- στόχος συμμορίας κοριτσιών στην Κηφισιά.

Δείτε το ρεπορτάζ του OPEN