3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζεται το θρίλερ στην Κω: Drone για τον εντοπισμό της 27χρονης – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Συνεχίζεται το θρίλερ στην Κω με την εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα η οποία βρισκόταν στο νησί για δουλειά. Η αγωνία έχει «χτυπήσει κόκκινο», με την Αστυνομία να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για την τύχη της.

Ολόκληρη η Κως βρίσκεται… στο πόδι αναζητώντας την 27χρονη. Αστυνομικοί, εθελοντές, άνθρωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ακόμη και απλοί κάτοικοι την ψάχνουν σε κάθε πιθανό σημείο, ακόμη και σε πηγάδια με την ευχή να την βρουν και να είναι καλά στην υγεία της.

Ακόμη και drone έχει επιστρατευθεί, το οποίο σαρώνει την περιοχή ανάμεσα σε Μαρμάρι και Τυγκάκι, αναζητώντας κάθε στοιχείο που θα βοηθούσε στον εντοπισμό της. Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν ακόμη και το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

«Είμαστε 10 διασώστες, συμμετέχει και ένας σκύλος έρευνας και διάσωσης» επιβεβαίωσε ο κ. Αντώνης Τρουμπούλης, πρόεδρος της ελληνικής ομάδας διάσωσης στο βόρειο συγκρότημα Δωδεκανήσων.

Στο μεταξύ ήδη έχει συλληφθεί ένας 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος ήταν ο τελευταίος που φέρεται να είδε την 27χρονη πριν από την εξαφάνισή της, ενώ είπε ότι εκείνη τη νύχτα πήγαν σπίτι του και ήρθαν σε σεξουαλική επαφή με τη συναίνεσή της.

«Μετά την άφησα σε ένα σημείο για να την πάρει ο σύντροφός της και δεν ξέρω τι έγινε». Αυτά είναι τα λόγια που φέρεται να είπε ο ίδιος. Ο 32χρονος είχε βγάλει χαρτιά για να φύγει από το νησί και να πάει Ιταλία, κάτι που επιβαρύνει τη θέση του.

Στο «στόχαστρο» των Αρχών μπήκαν 5 αλλοδαποί, που φέρονται να είχαν προτείνει στην Αναστάζια να πάει σπίτι τους για να την βοηθήσουν, καθώς όπως υποστήριξαν, βρισκόταν σε κατάσταση μέθης. Μάλιστα ελήφθη και υλικό DNA από τους “5” ,καθώς βρέθηκαν ίχνη πάλης.

Τα πρώτα λόγια της μητέρας της – Τι δήλωσε ο σύντροφός της

Μιλώντας σε πολωνικό μέσο, η μητέρα της 27χρονης φέρεται να δήλωσε: «Δεν μπορώ να αποκαλύψω λεπτομέρειες, αλλά έχω πληροφορίες ότι η Αναστάζια έχει απαχθεί».

Ο τελευταίος άνθρωπος που φέρεται να μίλησε με την Αναστάζια, ήταν ο 28χρονος Πολωνός σύντροφός της, με τον οποίο είχαν πάει μαζί στο νησί για να εργαστούν, ο οποίος βρίσκεται στα άτομα που εξετάζονται από τις Αρχές.

Όπως φέρεται να υποστήριξε ο ίδιος, η κοπέλα του επικοινώνησε μαζί του λέγοντάς του πως επειδή βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ θα την επέστρεφε ένας φίλος.

Στη συνέχεια, είπε πως έλαβε μήνυμα στο κινητό του που του έλεγε να πάει να την πάρει από συγκεκριμένο σημείο κοντά στο Μαρμάρι, όμως όταν έφτασε δεν την βρήκε κι έτσι μέσω εφαρμογής, εντόπισε το κινητό της τηλέφωνο σε άλλη περιοχή.

Οι αστυνομικοί αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας και άλλα στοιχεία για να ρίξουν «φως» στην υπόθεση.