3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη ο ανιψιός για τη δολοφονία της 55χρονης στην Πάτρα!

Νέα τροπή πήρε η υπόθεση της δολοφονίας της 55χρονης στην Πάτρα, με τον ανιψιό της να συλλαμβάνεται ως βασικός ύποπτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, το περιεχόμενο από κάμερες ασφαλείας που διαθέτουν οι αστυνομικοί, δείχνει τον 35χρονο να βγαίνει από το σπίτι της γυναίκας το επίμαχο διάστημα, όπου προσδιορίζεται ιατροδικαστικά η δολοφονία, δηλαδή την Τετάρτη 26 Ιουλίου, φορώντας περούκα, μάσκα και χειρουργικά γάντια.

Ο ύποπτος, πέταξε δύο σακούλες σκουπιδιών σε κάδο απορριμάτων της περιοχής, ενώ πήρε μαζί του ακόμη μία φεύγοντας την οποία πέταξε σε άλλο κάδο στο κέντρο της Πάτρας.

Στη συνέχεια, επιβιβάστηκε σε λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας στο σταθμό της Ζαΐμη.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του tempo24.news, ταξίδεψε με προορισμό την Κόρινθο, όπου και για μικρό χρονικό διάστημα φιλοξενήθηκε από φιλικό του πρόσωπο, κατά πληροφορίες αλλοδαπή γυναίκα.

Η 55χρονη βρέθηκε δολοφονημένη στο σπίτι την επόμενη ημέρα από οικείο της πρόσωπο, το οποίο και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Οι υποψίες σε βάρος του 35χρονου προέκυψαν από το γεγονός ότι πριν από επτά χρόνια είχε κατηγορηθεί για τη δολοφονία της 53χρονης μητέρας του. Η κατηγορία που τότε είχε αντιμετωπίσει είχε αποσυρθεί λόγω καταθέσεων συγγενικών του προσώπων και έτσι απελευθερώθηκε.

πηγή φωτογραφιας ΕΡΤ