ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Τέτοιοι άνθρωποι δεν έχουν θέση στο Σώμα» λέει η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. για τον αστυνομικό μαστροπό

Τη σύλληψη του αστυνομικού που κατηγορείται για μαστροπεία και πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων σχολίασε το πρωί του Σαββάτου 23/3 η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου. «Τέτοιοι άνθρωποι δεν έχουν θέση στο Σώμα» επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Ο αστυνομικός, συνελήφθη την Πέμπτη (21/3/2024) το απόγευμα, σε περιοχή της Αττικής, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Προηγήθηκε καταγγελία σύμφωνα με την οποία ο αστυνομικός συμμετείχε σε οργανωμένο κύκλωμα σωματεμπορίας και γενετήσιας εκμετάλλευσης γυναικών. Ακολούθησε ανάλυση και αξιολόγηση πληροφοριακών δεδομένων και με χρήση ειδικών ανακριτικών τεχνικών πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Είμαστε τυχεροί κατά κάποιον τρόπο στην ΕΛ.ΑΣ καθώς υπάρχει η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, έχουμε έναν δικό μας μηχανισμό αυτοκάθαρσης» υπογράμμισε μιλώντας στο MEGA, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου.

«Συνελήφθη ο συγκεκριμένος, τέτοιοι άνθρωποι δεν έχουν θέση στο σώμα της ΕΛ.ΑΣ, ούτε εμείς θέλουμε τέτοιους συναδέλφους. Μέχρι στιγμής η εμπλοκή του φαίνεται πως είναι ως προς τη μεταφορά αλλοδαπών ενήλικων κοριτσιών σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία ώστε να πραγματοποιήσουν ραντεβού με άντρες» συμπλήρωσε.