ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θαύμα! Μίλησε για πρώτη φορά αγοράκι όταν προσκύνησε την εικόνα της Παναγίας

Ο πρωτοπρεσβύτερος π. Αθανάσιος Αττάρτ, του ιερού ναού της Παναγίας της Χρυσοσπηλαιώτισσας, περιέγραψε στην Espresso, την συγκλονιστική εμπειρία που βίωσε.

 

 

 

 

Ένα αγοράκι που δεν είχε ξαναμιλήσει ποτέ στη ζωή του, βρήκε τη λαλιά του όταν προσκύνησε την εικόνα της Παναγίας: «Πριν λίγες ημέρες, ήρθαν στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου- Χρυσοσπηλαιώτισσας, η μητέρα και ο παππούς του μικρού Παναγιώτη, 3,5 χρονών, ο οποίος δεν είχε μιλήσει ποτέ στη ζωή του! Γονείς και συγγενείς, προσεύχονταν στη Παναγία νυχθημερόν, παρακαλώντας την βοήθεια της! Ένα βράδυ είδε την Παναγία στον ύπνο της, η μητέρα του παιδιού,να της λέει: «Φέρε το παιδί να προσκυνήσει την εικόνα μου, την Χρυσοσπηλαιώτισσα, στο σπίτι μου, που ανακαινίστηκε πρόσφατα». 

Το πρωινό της 7ης Μαΐου, η μητέρα, το παιδί και ο παππούς, έφθασαν στον ιερό ναό και προσέγγισαν τον π. Αθανάσιο. «Μου διηγήθηκαν όλα όσα συνέβησαν. Τους οδήγησα μπροστά στην εικόνα της Παναγίας. Το μικρό παιδί κρατώντας ένα κερί στο χέρι ασπάστηκε την χάρη Της και τότε ήταν που άρχισε να φωνάζει: «Με λένε Παναγιώτη!!!! Με λένε Παναγιώτη!!!!», περιγράφει στην Espresso ο πρωτοπρεσβύτερος ολοφάνερα συγκινημένος. 

Πηγή: Εφημερίδα Espresso