ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον έκλεψαν όταν σταμάτησε να βοηθήσει σε τροχαίο!

Θύμα κλοπής και μάλιστα την ώρα που έσπευσε να βοηθήσει σε τροχαίο που σημειώθηκε μπροστά του, έπεσε ένας άντρας στο ηράκλειο της Κρήτης.

Το περιστατικό συνέβη στη Λεωφόρο Καζαντζίδη, στο Ηράκλειο, όταν ο 25χρονος άντρας, που κινείτο με το αυτοκίνητό του στην περιοχή, έγινε μάρτυρας τροχαίου. Αμέσως, σταμάτησε και έσπευσε να βοηθήσει, αφήνοντας ανασφάλιστο το αυτοκίνητό του.

Κάτι που ωστόσο, δεν έμεινε απαρατήρητο από 43χρονο Αλγερινό, ο οποίος είδε στο εσωτερικό του οχήματος το πορτοφόλι του 25χρονου, το άνοιξε, πήρε 150 ευρώ και επιχείρησε να φύγει σαν κύριος.

Δεν υπολόγισε, όμως, την αντίδραση πολίτη, ο οποίος είδε την κλοπή και άρχισε να φωνάζει. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο Αλγερινός αναγκάστηκε να επιστρέψει τα 150 ευρώ, αλλά δεν γλίτωσε την σύλληψη, καθώς ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και λίγο αργότερα βρέθηκε με χειροπέδες.

Στην κατοχή του βρέθηκαν 1.500 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και ένα τηλεχειριστήριο γκαραζόπορτας, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να αιτιολογήσει.

Επίσης βρέθηκε να κατέχει εκτός από διαβατήριο και ένα δελτίο αστυνομικής ταυτότητας Γαλλικών Αρχών, στο οποίο αναγράφονταν διαφορετικά στοιχεία. Έτσι, στα αδικήματα που περιλαμβάνονται στην σε βάρος του δικογραφία είναι και η χρήση πλαστών εγγράφων.