ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον συνέλαβαν στα σύνορα για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες!

Χειροπέδες για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, σε έναν αλλοδαπό, ο οποίος προσπάθησε να περάσει στο ελληνικό έδαφος από τον Έβρο από το Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Καστανέων, μεταφέροντας παράνομο οπλισμό.

Ο δράστης έφτασε στο φυλάκιο οδηγώντας ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και, κατά την διάρκεια του ελέγχου που έγινε από αστυνομικούς του τοπικού σταθμού, βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματός του ένας γεμιστήρας πιστολιού με επτά φυσίγγια, ένα σπρέι πιπεριού και ένα σπρέι αερίου τα οποία κατασχέθηκαν και ο αλλοδαπός συνελήφθη.

Μετά την προανάκριση που διενεργήθηκε στην Ασφάλεια, σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα εισαγωγής όπλων στην ελληνική επικράτεια και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.

Την ίδια κατηγορία αντιμετωπίζει και ένας Τούρκος, ο οποίος επιχείρησε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης να περάσει στο ελληνικό έδαφος ως επιβάτης σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο έφτασε στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης των Καστανέων, αλλά διαπιστώθηκε ότι είχε πάνω του 30 σφαίρες πυροβόλου όπλου και ένα μαχαίρι, τα οποία κατασχέθηκαν.