ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τι είναι το… «χαστούκι challenge» που σαρώνει στην Ίο!

Ο ιδιοκτήτης του μπαρ στην Ίο που ρίχνει… χαστούκια μίλησε στο MEGA για την περίεργη αυτή συνήθεια η οποία έχει γίνει τουριστική attraction!

«Όποιος έρχεται και παραγγέλνει το σφηνάκι slap, μόνο τρώει το χαστούκι, και κοστίζει 5 ευρώ. Το κανονικό σφηνάκι είναι στα 3 ευρώ! Αυτό ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια, έρχονται πολλοί άνθρωποι από όλον τον κόσμο γι’ αυτό. Είναι μία κοπέλα που θέλει στην Αυστραλία να υιοθετήσει την ιδέα μας γιατί και ο πατέρας της έχει αντίστοιχα ένα μπαρ. Αυτό ξεκίνησε πριν 10 χρόνια, γιατί κάναμε ένα άλλο challenge. Ήρθε ένας μια μέρα και ήθελε να βάλουμε μία παλάμη στο πρόσωπό του, μετά ήρθε ένας άλλος και ζήτησε το ίδιο» ανέφερε.

«Είναι δυνατά τα χαστούκια που ρίχνουμε. Είμαι ο μοναδικός στον κόσμο που έχω αυτό το πράγμα. Οι συγκεκριμένη κοπέλα που έχω το κάνει 7 χρόνια. Την τελευταία φορά πονούσε το χέρι της! βάζει κανονικό make up στο χέρι της και φαίνεται», συνέχισε.

«Το ζητάνε και οι Έλληνες και οι τουρίστες. Το πιο τραγικό από όλα ήταν που μία κοπέλα έφερε την 75χρονη μητέρα της για slap» αποκάλυψε.

Δείτε όσα είπε