ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αντί να κόψει το λαιμό του ο Τσίπρας, μιλάει για επιτυχία;»! Ποιος κατηγορεί τον πρωθυπουργό για προδοσία!

«Πήραμε τους δύο στρατιώτες και παραδώσαμε τη Θράκη. Μιλάμε για απαγωγή. Ήταν στημένη και κατασκευασμένη η κατηγορία με τα κινητά. 8-10 Τούρκοι στήσανε «μπλόκο» στους δύο αξιωματικούς μας με σκοπό την ανταλλαγή των 8 Τούρκων αξιωματικών. Όταν είδαν ότι ήταν αδύνατον να πάρουν πίσω τους οκτώ στραφήκανε στους μουφτήδες».
Αυτό δήλωσε, αναφερόμενος στην αποφυλάκιση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στον «Θέμα 104,6» και τους Αντώνη Λιάρο και Αργύρη Παπαστάθη.

Ο Βασίλης Λεβέντης έκανε λόγο για προδοσία του Αλέξη Τσιπρά που πάει να ξεπουλήσει τη Θράκη και τόνισε πως αποτέλεσμα είναι «η μειονότητα της Θράκης θα εκλέγει τους μουφτήδες, η οποία θα καθοδηγείται από τον Ερντογάν».

Όσον αφορά στους πανηγυρισμούς της κυβέρνησης έπειτα από την ελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών τόνισε:  «Αντί να κόψει το λαιμό του ο Τσίπρας, μιλάει για επιτυχία;», καταλήγοντας: «Ελπίζω ο Τσιπρας να καταλάβει την προδοσία που πάει να κάνει και να συμμαζευτεί».
Σχολιάζοντας το Σκοπιανό ο κ. Λεβέντης τόνισε: «Ο Μητσοτάκης παρακαλάει να κάνει την προδοσία ο Τσίπρας για το μακεδονικό», ενώ ανάφερε: «Ο Τσίπρας έχει δύο επιλογές, ή να πάρει το στίγμα της προδοσίας ή να κατέβει σε εκλογές τον Οκτώβρη και να δώσει την καυτή πατάτα στον Μητσοτάκη».
Αναφερόμενος στον πρωθυπουργό είπε πως «και τους ίδιους του τους βουλευτές κοροϊδεύει ο Τσίπρας. Δηλώνει αριστερός ενώ είναι δεξιός, είμαστε κεντρώοι, είμαστε αντίθετοι σε απόψεις».