ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απάντηση Κωνσταντινόπουλου στον Χαρίτση για τους μετακλητούς

Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ που έκανε λόγο για επικοινωνιακά τεχνάσματα ΝΔ- ΚΙΝΑΛ με αφορμή την υπόθεση των μετακλητών, έδωσε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Χαρίτσης: Η ΝΔ αύξησε τους μετακλητούς και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και Αντιπρόεδρος της Βουλής σχολιάζοντας δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Χαρίτση, αναφέρει ότι θα πρέπει να απολογηθούν γιατί ξόδεψαν 120 εκατ. ευρώ για μετακλητούς υπαλλήλους και τη συντήρηση του κομματικού στρατού και τονίζει πως το ΚΙΝΑΛ θα επανέλθει για τους μετακλητούς της ΝΔ.

Η δήλωση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Χαρίτσης πρέπει να απολογηθούν στους Έλληνες φορολογούμενους γιατί ξόδεψαν 120 εκατομμύρια ευρώ για μετακλητούς υπαλλήλους, για τη συντήρηση του κομματικού στρατού.

Άλλωστε την αξιοπιστία του κ. Χαρίτση και των λεγομένων του, την γνωρίζουν όλοι στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Το ψέμα του για την πρώτη θέση απορρόφησης στο ΕΣΠΑ κράτησε λίγο και δυστυχώς είμαστε στην 19 η θέση και λέξη δεν ακούσαμε.

Τίμημα το οποίο θα πληρώσει ο Ελληνικός Λαός.

Ο μόνος «Λαγός» που είναι σήμερα χαρούμενος, είναι ο χρυσαυγίτης Ευρωβουλευτής, μαζί με τους υπόλοιπους πρώην Βουλευτές θαυμαστές του Χίτλερ. Με την ψήφο του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, αλλάξατε τον ποινικό κώδικα και τώρα αθωώνονται στο ένα δικαστήριο μετά το άλλο.

Πράγματι τέτοιοι «λαγοί» της ακροδεξιάς δεν θα ξαναπεράσουν.

Σε λίγους μήνες θα επανέλθουμε ερωτώντας για τους μετακλητούς της ΝΔ, μην ανησυχείτε εμείς δεν έχουμε «πολιτικούς Ρασπούτιν». Τους απορροφήσατε όλους εσείς.

Υ.Γ. Κάθε ύβρις από την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα είναι τίτλος τιμής για μένα.»