ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ξέσπασμα» Στ. Παππά στους διαφωνούντες βουλευτές

Κάλεσμα παραίτησης απηύθυνε στους διαφωνούντες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ το στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος Στέλιος Παππάς, πατέρας του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά, στη σκιά της προχθεσινής (Πέμπτη) συνεδρίασης της ΚΕ. 

 

«Έχουν δικαίωμα διαφωνίας, αλλά πρέπει να τηρούν τον κανονισμό της ΚΟ (που κάνει λόγο για παραίτηση σε περίπτωση διαφωνίας). Η δημοκρατία έχει κανόνες που πρέπει να τηρούνται, και η κυβέρνηση δεν είναι μπαλαντέρ» ανέφερε με νόημα στην ΕΡΤ το παλαιό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Πρέπει να συγκρουστούμε με τον εαυτό μας» ανέφερε ακόμη ο κ. Παππάς, ενώ καθόρισε την Ευρώπη ως το νέο πεδίο ταξικών και κοινωνικών αναμετρήσεων. 

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ακόμη ότι η κυβέρνηση έχει ως στόχο την κοινωνική δικαιοσύνη, ενώ πρόσθεσε ότι στη συμφωνία με τους δανειστές υπάρχει όρος για τη αναδιοργάνωση του κράτους. «Δεν είναι μεγάλο το κράτος, αλλά η βελτίωση του πρέπει να γίνει γιατί είναι αντιπαραγωγικό» εξήγησε ο κ. Παππάς, επικαλούμενος ως παράδειγμα το Δήμο Γκλασκώβης στην Σκωτία όπου υπάρχουν 30.000 δημοτικοί υπάλληλοι σε σύνολο 600.000 κατοίκων.

Διαβάστε επίσης:

 Οι θεσμοί «ξηλώνουν» και τη ρύθμιση για τις 100 δόσεις