LIFESTYLE

Η Πατρίτσια Άμπραχαμς «τα χώνει» στην Βανδή και στην συμπαίκτρια της

Το αίμα της πίσω πήρε η Πατρίτσια Άμπραχαμς, απαντώντας σε όσα της καταλόγισε η Δέσποινα Βανδή κατά την διάρκεια του πρώτου battle, όπου της είπε πως πέταξε την συμπαίκτρια της,  Angel Καρατσάμη, έξω από τα μέτρα της.

 

 

 

 

Η παίκτρια του «The Voice 2» που τελικά «σώθηκε» από την Μελίνα Ασλανίδου, αν και αρχικά είπε πως η σεμνότητα της δεν την αφήνει να απαντήσει, στη συνέχεια δεν έκλεισε το στόμα της, αφού δεν σταμάτησε να τα χώνει εμμέσως πλην σαφώς:

«Η σεμνότητα μου δεν με αφήνει  να πέσω χαμηλά και να απαντήσω σε κάτι που πήρε μια έκταση χωρίς να υπάρχει λόγος. Εγώ ήρθα σήμερα εδώ για να πω τη δική μου μεριά. Ο κόσμος όταν μπαίνεις μέσα στα σπίτια τους έχει γνώμη. Έχεις όμως κι εσύ σαν παίκτρια μια γνώμη. Όλη την εβδομάδα υπήρχε αυτός ο πανικός και η ψυχολογική πίεση. Ήταν κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στη ζωή μου γιατί δουλεύω πολλά χρόνια και είχα άψογες επαγγελματικές συνεργασίες όπου δεν είχα αντιμετωπίσει αντιεπαγγαλματισμό. Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτή η λέξη. Τώρα την έμαθα. Ποτέ δεν έπραξα κάτι τέτοιο. Όταν ξεκίνησε το τραγούδι έπαθα ένα black out λέω τι κάνω τώρα και βγήκε αυτή η κραυγή. Δεν το είχα προγραμματισμένο. Το λάθος αυτό που έγινε ήταν πάνω στην δική μου σειρά τραγουδιού και όχι πάνω στην σειρά της συμπαίκτριας μου».

Μάλιστα στη συνέχεια κατηγόρησε και την συμπαίκτρια της, λέγοντας πως «και εκείνη έκανε μια κραυγή που δεν ήταν μέσα στο πρόγραμμα και εμένα με έβγαλε στο τέλος! Όμως δεν είπα τίποτα επειδή είμαι επαγγελματίας και ο χαρακτήρας μου είναι σωστός. Δεν μπορεί να μιλήσει κάποιος για τον χαρακτήρα μου άμα δεν με γνωρίζει. Οι συνάδελφοι μου με ξέρουνε για την σεμνότητα και την αξιοπρέπεια μου».

Το καλύτερο όμως, είναι πως είπε ότι σέβεται την Δέσποινα Βανδή και μερικά δεύτερα μετά τόνισε πως«αισθάνθηκα άσχημα για την αντιμετώπιση προς εμένα. Δεν μπορείς έναν άνθρωπο να τον αδειάζεις και να τον κράζεις», καρφώνοντας με αυτόν τον τρόπο την τραγουδίστρια.

Και δεν έμεινε εκεί αλλά αναφέρθηκε και στην Angel, την οποία χαρακτήρισε εμμέσως πλην σαφώς… υποκρίτρια:

«Η συμπαίκτρια μου πήγε και είπε σε video ότι την κρέμασα και μετά ήρθε και με αγκάλιασε! Εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. ΟΙ συνάδελφοι και οι φίλοι μου ξέρουν ποια είμαι».

Τέλος προκάλεσε και τον ΑΝΤ1 να την διώξει αν θεωρεί αντιεπαγγελματική την συμπεριφορά της:

«Αν τυχόν ο ΑΝΤ1 δει ξανά το video και διακρίνει ήχος αντιεπαγγελματισμού, του ζητώ να με απαλλάξει από την συμμετοχή μου».

πηγή: zappit

Διαβάστε επίσης: