LIFESTYLE

Η Διαβάτη «τα χώνει» στον Ρουβα!

Καλεσμένη στον καναπέ της εκπομπής «Mega με μία» με το Μάρκο Σεφερλή ήταν το πρωί της Παρασκευής 24/ η Χρυσούλη Διαβάτη και φυσικά η συζήτηση ήρθε και στην κόντρα της ηθοποιού με τον Σάκη Ρουβά.

 

 

H Xρυσούλα Διαβάτη κλήθηκε από τον Σεφερλή να απαντήσει αν θα πήγαινε στη συναυλία στη Νέα Σμύρνη να ακούσει τον Ρουβά στο «Άξιον Εστί».

Η ηθοποιός είπε και μάς άφησε άφωνους:

«Ο καθένας μπορεί να τραγουδάει να χορεύει ό,τι θέλει να κάνει, ποιος θα τον εμποδίσει (…) Εγώ θυμάμαι ένα σκυλάκι που είχαμε και παιζόταν το "Φέρτε μου ένα μαντολίνο" τραγούδαγε και εκείνο. Χατζιδάκι. Δεν επεμβαίνω σε αυτά. Άλλους αφορούν, όχι εμένα. Στο χώρο μου να μην έρθει».

Συνεχίζοντας επιμένει ότι δεν ανέφερε ποτέ «το όνομα αυτού του παιδιού» (εννοεί τον Ρουβά!), δεν είχε ποτέ προσωπική κόντρα!

Η Χρυσούλα Διαβάτη είχε σχολιάσει και παλαιότερα την βράβευση του Σάκη Ρουβά στα θεατρικά βραβεία Κουν, δηλώνοντας: «Δεν είναι όλοι ηθοποιοί! Ξέρετε πόσο δύσκολο είναι για να χαρακτηριστεί κάποιος ηθοποιός; Είναι πολύ δύσκολη κουβέντα! Οι ηθοποιοί μετριούνται στα δάχτυλα των δύο χεριών, ελάχιστοι έχουν απομείνει».

πηγή  :tff.gr