ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρίκη: Ο αδελφός του τον κράταγε φυλακισμένο 12 χρόνια!

Ζούσε επί 12 χρόνια φυλακισμένος από τον ίδιο του τον αδελφό, σε μια αποθήκη 5 τ.μ, ένας άντρας στο Πήλιο!

Ο αδερφός του ήταν εκείνος που εισέπραττε τη σύνταξή του και δεν του παρείχε καν τα απαραίτητα για τη διαβίωσή του.

Σύμφωνα με την Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, το δράμα του 60χρονου αποκαλύφθηκε τον Απρίλιο του 2013, μετά από καταγγελίες γειτόνων που τον άκουγαν τα βράδια να φωνάζει.

Όταν άνοιξε για πρώτη φορά η πόρτα από το μικρό αποθηκάκι, η κοινωνική λειτουργός αντίκρισε έναν άνθρωπο σκελετωμένο με γενειάδα, το μάκρος της οποίας έφθανε μέχρι τον αφαλό, που με δυσκολία στεκόταν στα πόδια του!

Η υπόθεση βγήκε στην επιφάνεια μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο. Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθόταν ο αδερφός του 60χρονου, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε αυτεπάγγελτη δίωξη από την Εισαγγελία Βόλου για έκθεση σε κίνδυνο του αδερφού του και απείθεια. Το δικαστήριο αναβλήθηκε για τον Ιανουάριο του 2018, ύστερα από αίτημα του συνηγόρου του κατηγορούμενου.

Το δράμα όμως που έζησε πριν από τέσσερα χρόνια ο 60χρονος, ήρθε να ξυπνήσει τραγικές μνήμες στο χωριό, που είχε γίνει μάρτυρας του βασανιστικού βίου του άτυχου άντρα, ο οποίος φαίνεται να μην άντεξε τα μαρτύρια και άφησε την τελευταία του πνοή στα τέλη του 2013.