ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέες μαρτυρίες – σοκ για τα βασανιστήρια στον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις, που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, για τα βασανιστήρια, που υφίστατο ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, από τους συμφοιτητές του, στη Γαλακτοκομική Σχολή.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Φως στο τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, σπουδαστές αποκάλυψαν πως είχαν δει μελανιές στο σώμα του αδικοχαμένου 20χρονου, ότι η ομάδα των «σκληρών» Κρητικών τον είχε ξυλοκοπήσει άγρια και τον είχε κρεμάσει από το παράθυρο με ένα σεντόνι.

Όμως εκείνος στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τα σημάδια, ισχυριζόταν πως έπεσε από τις σκάλες.

Μάρτυρας δήλωσε πως ο πρώην αρχηγός της ομάδας των «σκληρών», που σήμερα είναι στρατιώτης, προκαλούσε τρόμο στον Βαγγέλη, ο οποίος μάλιστα άλλαξε δωμάτιο προσπαθώντας να δώσει τέλος στον εφιάλτη που ζούσε.

Τις μαρτυρίες επιβεβαίωσε ο απόφοιτος της σχολής και φίλος του, Νίκος Δαβρής, που ήρθε από τη Βραζιλία και συμμετείχε συγκλονισμένος στη χθεσινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα:

«Ήρθα για να καταθέσω όλα όσα ξέρω, ήρθα για να πω την αλήθεια για τα βασανιστήρια που περνούσε ο Βαγγέλης και αυτό ακριβώς έκανα. Είπα όλα όσα γνώριζα για τις δύσκολες ώρες που είχε περάσει στη σχολή. Δεν έχω λόγια να εκφράσω τη λύπη μου», δήλωσε.

 

πηγή: ESPRESSO

 

Διαβάστε σχετικά: